Şimdi Ara

Knight Online Char/Karakter/Item/Eşya Pazarı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
377
Cevap
0
Favori
72.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

66 LEVEL %27

ÇIPLAK SATILIKTIR

PELERİNLİ

CLANDA ASİST

28 GÜN PREMİUM

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ANLAŞILIRSA İTEMLER İLE BİRLİKTEDE VERİLEBİLİR

Knight Online Char/Karakter/Item/Eşya Pazarı
  • Cypher da satılık LVL 63 mage 300k np.Çıplak satıyorum.Ankara dayım.Oyun parasına veya iteme satılacaktır.İlgilenenler için gamli_baykusss@hotmail.com msn adresim...
  • areste lvl 61 warrior satılıktır (itemli veya itemsiz) orc'dur.satıs sadc adana ve mersin icin gecerlidir.
    ilgilenenler icn msn:elroan_@hotmail.com eklesin konusalım
  • ares te kekuri ring satılıktır + sızdır 160m istiyorum isteyen burdan pm atsın anlasalım
  • Satılık ^^ 62 mage tum 35 54 57 ve 62 kagıtları mevcuttur ustunde full+8/15 hp paper set vardır takılar+7 hp takımdır np sı 110 k dır
    Nick : tatngayotnga
    Server : dıez human
    LeveL : 62
    Itemler :+8 hp set +7 hp takılar wızard+8 istanbulıcı ytl ıle satılıktır pm den ualsabılırsınız
  • ARKADAŞLAR CHAR SATIYOM MAGE VAR WARRİOR VAR ASAS VAR İSTEYEN VARSA KONUŞALIM AMA İST OTURUYORUM YÜZYÜZE KONUŞUCAM İSTEYEN VARSA KONUŞALIM ADRESİM falpner@hotmail.com (ytl olarak satılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıcheal -- 28 Temmuz 2006; 10:25:44 >
  • xigenonda +3 priest chitin shell pauldron satılıktır isteyen pm ile yada msn i alarak ulaşabilir....

http://img59.imageshack.us/img59/972/priestimcu5.jpg
  • aga ne ler satıonuz pazrda
  • lwl 62 mage satılık serwer ares complete artı 7 full exlir artı8 ws...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Runehead

he bide dd+27 kafalık fp

olympiada dd kafalik fp ciddimisin??
    benim bildigim olympia, edana, ve maneste dd esyalar yok.
    zaten sallamis gibime geldin chtin shield felan
    SS varsa yollarmisin chitin shield ve dd nin pls
  • beramusda +6 yada +5 rogue chıtın shell ve dual +7 md almak istiyorum ankara da oturuyorum ilgilenenlere duyrulur
  • MANESDE ANKARA İÇİ GB ALINIR MSN merhum89@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoKaS

beramusda +6 yada +5 rogue chıtın shell ve dual +7 md almak istiyorum ankara da oturuyorum ilgilenenlere duyrulur

gb ile satarım
  • berabusta =62 lwl chtın shell set +6 md +8 md+8 7 mılyar para ile satılık = 750 ytl ilgilenen pm
  • +8 rouge boot (400m) +7 priest chitin(115m) +6 priest chitin(45m)
    ilgilenenler pm atsın.ayrıca her turlu +7 fp satılır.
  • rouge +8 f.p solemeyi unutmusum
  • 70lvl asasıan 620k np

ırk:orc

itemler:+7 shell ve citin set
    2 tane kekuri dex8 küpeler +7 md

msn:emirhan_0026@hotmail.com
  • server : beramus
    lvl : 60
    nation : human
    item : ciplak
    master acik

xigenon da 60 lvl itemsiz orc warrior ile takas etmek istiyorum, ilgilenenler pm
  • selam arkadaişlar... beramusta çar satın almak istiyorum.. 66 lwl üstü... asas... çok acele.. ilgilenenler pm atsın pls
  • arkadaşlar msn : aloneheartt_84@hotmail.com.. bana burdan ulaşın pls.. çok acele bermusta 66 lwl üstü assas almak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.