Bildirim
KNİGHT ONLİNE A ŞU AN GİREMİYORUM ENDEN?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yani sorun dediğin "Yanlış Şifre" diyo. ya şifreni kontrol et yada üye olduğun sitede falan bi problem olabilir. -
ben buna geçen senenin başlarında üye olmuştum!şifremden eminim ama?? -
yoksa benim hesabımı mı sildiler?? -
arkadşlar bağlanamadığı için bunu söyliyü -
Şifresi 12345 , 123456 gibi olan hesapları, aaa@bb.com gibi mail adresi yazan kullanıcıları banladılar. Onla alakalı şifrenden kesin eminsen. -
hehehe şifrem baştaki gibi bişidi!:Do zaman hesabım gitti ha? -
Evet maalesef gitti. -
allah kahretsin yaa o kadr 45 lvl lık adamım var dı xigenonda beramusta 40 lık adam vardı -
geçmişolsun aga -
cypherdayım K.O ya çoğunlukla giremiyorum girsem bile çoooook yavaş neden.. sizdede böylemi.. dün canavar gibi kasıyoduk -
allooooooooo -
ne oldu konuyu up yaptın? -
quote:
Orjinalden alıntı: efege
KNİGHT ONLİNE OYNARDIM HEP BUGÜN GİREYİM DEDİM GİREMİYORUM NEDEN BU SORUN ÇIKIYOR!???NE YAPMAM GEREK?
ya sen bu sürümden nasıl oynuorsun anlamadım walla
-
Evet arkada Knight online eski background u var, sanırım Empire ı yüklememişsin, çok patch yüklemen lazım launcher ı çalıştır yükledikten sonra dene. -
hey gidi bu ekisini gördüm gözlerim doldu..hey gidi eski ko duydulandım yaw
-
quote:
Orjinalden alıntı: efege
KNİGHT ONLİNE OYNARDIM HEP BUGÜN GİREYİM DEDİM GİREMİYORUM NEDEN BU SORUN ÇIKIYOR!???NE YAPMAM GEREK?
delete cookies ok? -
Yaw de get eskisi neydi öyle canavar bir bagrıyordu bizimkiler kıs sunun sesiniiiiiiiii diye agırılardı ama güzeldi be abi bende özledim
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
hey gidi bu ekisini gördüm gözlerim doldu..hey gidi eski koduydulandım yaw
-
aglıcam şindi hatırlatmayın şu forumda bana eski anılarımı
-
quote:
KNİGHT ONLİNE A ŞU AN GİREMİYORUM ENDEN?
enden değil boydan gülüm
Benzer içerikler
- knight online yeni server 2025
- old takı çevirme
- kingdom come deliverance can nasıl doldurulur
- anahtar görevi
- knight online start gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X