Şimdi Ara

knıght msn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aga lar beni kasar mısınız kasan pm atsın hayvansever xsıgenonda yarın msn e adresimi ekler seniz gorkemgnc0207@hotmail.com lütfen kiç kimse güzel kasamıyoo

• yok daha ilk msj biri yeni hesap açtı dalga geçmeye çalışıyor heralde bizle
  • ya git işine kasmak ne ya? knight mı sandın o zaman sen git knight oyna niye burdasın 10k pls e de başlarsın yakında alın bu formdan bu elemanı knight formuna yönlendirin...
  • dalga geçiyo bu son mesaj olsun
  • lan get işine tövbe tövbe
    git knight forumuna
  • yoo kal burda zaten kafam bozuk sayarız sanada stres atarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayaletburak

aga lar beni kasar mısınız kasan pm atsın hayvansever xsıgenonda yarın msn e adresimi ekler seniz gorkemgnc0207@hotmail.com lütfen kiç kimse güzel kasamıyoo

Abisi kızmayın Knighttan kalan bi alışkanlık işte naparsın

Burak sözüm sana ben yardımsız 20 olabiliyosam 5 günde sende olursun

Gereksiz konu açımı yapma lütfen
  • aga aga aga

şakacııııııı bu varya buuuu
  • quote:

aga lar beni kasar mısınız kasan pm atsın hayvansever xsıgenonda yarın msn e adresimi ekler seniz gorkemgnc0207@hotmail.com lütfen kiç kimse güzel kasamıyoo

geçen gün oyunda friend list deki bi adama msg attım uzun süredir görüşmüoduk zamanında ölesine eklemiştim.. adam direk lvl sordu 35 dedm aga kastırsana beni pls die girdi bu adamlara kastırmanın burda işe yaramadıını bi türlü anlatamadık yahu

• Seni belediye kassın.
  • Yok adam resmen dalga geçiyor:
    1.Bakın nediyor beni xigenonda kasarmısınız diyor[Yanlış Topic]
    2.Birde kimse hiç güzel kasamıyor diyor işimiz gücümüz yok seni kasıcaz
  • quote:

Mantıklı birşey istemiş olsa bile aga şekilde başlayan konuşmalara diyorum.
    Arkadaşın yaşı büyük ihtimalle 15- olduğu için bu tarz davranışları doğal karşılamak lazım.

• of çok kastın beni yaa
    knigta gir orda seni iice kassınlar kasıla kasıla geçersin sora knigtta 50 lvl im diyede silkte 20 lvl knightta 50 lvl zevkini vermez bence
  • töbe yarabbim ya.bu adam ko yu kundakta oynuo herhalde,o kadar yaş düştü.
  • e yuh ama....
  • yeni başlıosan oynama kanserden ölürsün lagggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.