aga lar beni kasar mısınız kasan pm atsın hayvansever xsıgenonda yarın msn e adresimi ekler seniz gorkemgnc0207@hotmail.com lütfen kiç kimse güzel kasamıyoo
yok daha ilk msj biri yeni hesap açtı dalga geçmeye çalışıyor heralde bizle
ya git işine kasmak ne ya? knight mı sandın o zaman sen git knight oyna niye burdasın 10k pls e de başlarsın yakında alın bu formdan bu elemanı knight formuna yönlendirin...
dalga geçiyo bu son mesaj olsun
lan get işine tövbe tövbe git knight forumuna
yoo kal burda zaten kafam bozuk sayarız sanada stres atarız
quote:
Orjinalden alıntı: hayaletburak
aga lar beni kasar mısınız kasan pm atsın hayvansever xsıgenonda yarın msn e adresimi ekler seniz gorkemgnc0207@hotmail.com lütfen kiç kimse güzel kasamıyoo
Abisi kızmayın Knighttan kalan bi alışkanlık işte naparsın
Burak sözüm sana ben yardımsız 20 olabiliyosam 5 günde sende olursun
Gereksiz konu açımı yapma lütfen
aga aga aga
şakacııııııı bu varya buuuu
quote:
geçen gün oyunda friend list deki bi adama msg attım uzun süredir görüşmüoduk zamanında ölesine eklemiştim.. adam direk lvl sordu 35 dedm aga kastırsana beni pls die girdi bu adamlara kastırmanın burda işe yaramadıını bi türlü anlatamadık yahu
Seni belediye kassın.
Yok adam resmen dalga geçiyor: 1.Bakın nediyor beni xigenonda kasarmısınız diyor[Yanlış Topic] 2.Birde kimse hiç güzel kasamıyor diyor işimiz gücümüz yok seni kasıcaz
quote:
Mantıklı birşey istemiş olsa bile aga şekilde başlayan konuşmalara diyorum. Arkadaşın yaşı büyük ihtimalle 15- olduğu için bu tarz davranışları doğal karşılamak lazım.
of çok kastın beni yaa knigta gir orda seni iice kassınlar kasıla kasıla geçersin sora knigtta 50 lvl im diyede silkte 20 lvl knightta 50 lvl zevkini vermez bence
töbe yarabbim ya.bu adam ko yu kundakta oynuo herhalde,o kadar yaş düştü.
e yuh ama....
yeni başlıosan oynama kanserden ölürsün lagggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme