Dün Saat 20.45 den itibaren Ko hayatım bitmiştir. +6 Iron Impact'imi Basmak için Tüm itemlerimi Yaktım. Sonunda Trinayla Iron İmpacti basmaya çalıştım ama yandı. Bu saatten sonra oynamanın anlamı yok. 200 Ytl zarar 5 dk'da. Bu fazla olmayabilir ama o char benim herşeyimdi. Bundan Sonra Sadece girip başkalarına yardım edeceğim. Kalan Paramla Dün Gece Gem alıp kırdırdım ( Green 3 tane - Blue 4 tane - Silver 2 tane) en güzel item Shell ve defans scroollar. Dün Çok şanssızdım. Size Başarılar bu oyunda. Ben 4 senemi bu oyuna verdim hiç ders çalışmaksızın. Boş iş bu oyun artık benim için.
En iyisini yapmışsın
itemelrin yanması bence iyi olduki oyunun boş bir şey olduğunu anlamışsın bundan sonra kendine ve çevrendekilere daha çok vakit ayır bence bende 3 senadir falan oynuom ama hayla bırakmıom ara veriyom ama oynamadan muhabbetini yapmadan fazla duramıom itemlerin için geçmiş olsun yanmasa hayla bu oyunun içinde kaybolucaktın 200ytl lik itemde insanın midesine oturuo ya az para değil
quote:
Orjinalden alıntı: Se®can
En iyisini yapmışsın
+1 hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: OoBLack_PearLoO
itemelrin yanması bence iyi olduki oyunun boş bir şey olduğunu anlamışsın bundan sonra kendine ve çevrendekilere daha çok vakit ayır bence bende 3 senadir falan oynuom ama hayla bırakmıom ara veriyom ama oynamadan muhabbetini yapmadan fazla duramıom itemlerin için geçmiş olsun yanmasa hayla bu oyunun içinde kaybolucaktın 200ytl lik itemde insanın midesine oturuo ya az para değil
Sorma hele bu aralar parada sıkıntı çekiyorum
Yeniden başlarsın merak etme
aynen kaç kere bıraktım moduna girdim ama nafile ebnden söylemesi
zamanında kararlı olup kendi isteğinle bıraksaydın hem itemlerini satıp para da kazanabilirdin.Hayırlı olsun zararın neresinden dönersen kardır yine de
Avnil yuva yıkar, benimkini çok yıktıda.
Oyunu Bırakmakmanın Yolu Anvil Den Geçer
Tabi Benim Arkadaşım Bu Yolu Denedi +7 Raptoru Yakıp Oyunu Bırakıcaktı Lisede Derslere Ağırlık
Verecekti Raptor +8 Oldu Şimdi Başından Kalkmıyor
çok iyi bir gelişme hayatımda diye düşünüyorum ama knightsız zaman geçmiyor. arkadaş çevrem hep knightan bunun için arkadaş bulamıyorum. ama dayanmaya çalışıyorum
hacu ne diyelim iyi olmuş bu oyunu oynayan bir çok kişi bagımlı oluyor ben ise sadece akşamları işim olmadıgında 1-2 saat andream yapıyorum ..... zaman öldürmek amaçlı ama bende 3 senedir oynuyorum ... ama hiç bir zaman bagımlı olmadım umarım zamanın iyi geçer hacu ne diyelim tekrar Hayırlı Olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme