Şimdi Ara

Knight EMPİRE Upgrade (Güncellendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
71.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyle updage işi tamamen şans işidir size tekönerim herkezin yaptığı bişey ybancılar özellikle 1.si 10 tane viper alın sırayla +3 yapaın bi sorun olmayacaktır taş çatlasın 1 tane yanar sonra dolaşın gelin 2 taen bieyyakın sonra kalan tüm viperları sırayla basın yaklaşık 2 tame yanar
    solaşın gelin tekrar 2 tane daha yakın bişeyler +5 için normal updage basın yaklaşık 5 tane geçecek sanşlıysanız tekara dolaşın elin 2 tane yakın bişeyler 5 tane nomal scrollla basın 23 veya 3 ü +6 yaptınız yaklasık 20m satsanzı kardasınız. eğer bu işlemi bir kaç kez sonunda başarısanız 5 tane viperı blesset ile sırayla basın 1 tane +7 olcak 5 tane +7 yi sırayla basın +8 1 tane blessed le alacaktır ko da updage olayında herşey şans k.e ile manner ve üyeliklerde exktra şans olayı gelecek yani +8 yapanda +6 yapanda +2 de yanan da şansdan başka bişey değil

http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=56026

ayrıca enchant scroll ile upgrade de yanma ihtimali VAR. Bu tür scrolları sakın +1 ve +2 silahlar için kullanmayın çünkü ben şimdiye kadar hepsini yaktım yani yanma ihtimali %100 diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza893 -- 4 Eylül 2005, 8:37:32 >

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
    Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
    Mevlâna

Intel Core duo çıkarttı diye duo takılacak değilim. Core soloyum, korum!
    aspci
  • Sen normal enachant scroll ile mi bastın. Ve bu basma işlemi sırasın silah yandı mı?

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
    Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
    Mevlâna

Intel Core duo çıkarttı diye duo takılacak değilim. Core soloyum, korum!
    aspci
  • +1 STAFFIM ELEMENTAL BASARKEN YANDI
  • şans işi beyler inanın bana zaten triana da şanssı artırıyor yani bir metod yok boşuna kasman çok para kaybedersiniz düşünün 3 rogeu chitin yaksan 1 tanesi olsa diyelim 2 tanesi yandı 15 er den 30m satılabilirdi +6 yaptığını farzedelim 5 updage scroll bassan 1m blast ve elemental bastın 2.4 ve 3.6 6m ooo toplam nerden baksan 36 m gitti bile ee pazarda 40msatan var 4m mu aradığınız beki hepsi yanacaktı ozaman sıfır kar dünya zarar bu benimgörüşüm tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

+1 STAFFIM ELEMENTAL BASARKEN YANDI

cok garip bişe deil

benim tavsiyem staff ı +6 yaptıktan sonra BES ile damage ekleyin (%95 şans)

+1 ken charondaki ile edeerseniz %20 şans
  • Evet arkadaşlar, bir arkadaşın dediği gibi, Upgrade olayını mümkün olduğunca sade olan itemlere yapın. Elemental damage, recude, stats poınt ekli itemleri upgrade olma olasılıkları düşüyor.
    Taşi delen boqun gücü deil

Boqun surekliliğidir..
  • Aralarda Full Plate falan da mı yakmadın. Direk 5 tane viperle başlayıp 5'ini de +7 mi yaptın?
  • ben özellikle s.braker LARIn upgrade ini bi türlü çözemedim.bi de yok ortaya yok en kenara koy gibi şeyler inanmayın ama kimse upgrade yapmazken bomboşken gidin ve eğer yanarsa kırmızı ışık tam çıkarken cancel e basarsanız upgrade den çıkabilionuz . yani ben çıktım belki balımdan ama sööliim dedim. haa bu arada sabaha karşı 5.40 ta falan gittimama silahına acıyan ve uykusu tatlı ark.lar boşwerin siz belki de 1000 de 1 olcak bi hata dır

• Eğer dediğin doğruysa olay olur olay. Her şeyi +8 yaparım. Hemen şimdi deniyorum. Bi Full Plate yakalım.

Orjinalden alıntı: elizeR

ustumde chitin "+4" pauldron var.buna hp eklemek istiorum blessed enchant scroll ile yanma riski nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elizeR -- 4 Eylül 2005, 17:44:27 >
  • Dostum yanma riski %5. Başarı şansın %95, zaten o scrolldan daha iyisi de yok. Mecbur basan. Ben hiç yakmadım şu ana kadar.

Boqun surekliliğidir..
  • upgarade ler çok pahalı yaaaaa
  • +3 chitinlerime hp bonusu ekleyecegim.1 ay önce kafa chitinime ekliyeyim dedim (264k lık kağıttan)yandı.Şimdi 1.2 milyonluk kağıttan alıp deneyeceğim ki denemeden önce sorayim dedim.%95 şansı var yazıyor ben deniyeyimmi denemiyeyimmi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.