Şimdi Ara

KMT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, oyuna yeni başladım. KMT sınıfı zevkli geldiği için bu türe devam ediyorum. Şuan elimde Bishon ve fransız 3. sınıf(ismini unuttum) kmtler var. Sizce nasıl bir yön izlemeliyim. Bazı oyunlarda 3-4 tank alırken bazı oyunlar da zarar veremeden patlıyorum acaba eksiğim nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

• KMT Dediğin Olay Çok Çeşitlidir. Yani Haritadan Haritaya Mesela Çok Fark Vardır. Bazen Kılpayıyla Kaçırdığın Olur. Kmt Biraz Daha Ayrı Bi Tür Eğer Yeni Başladıysan Bir Hafif Tank Almanı Öneririm Almanların Hafif Tankları Fena Değil Aslında. Hafif Tanklar Hızlıdır. Oyuna Yeni başladıysan Hızlı Bi Tankla Kendini Eğitmeni Tavsiye Ediyorum. Çoğu Kişininde Yapığı gibi Sende İstersen Sovyet Ağacından Is-7 Nin Serisini Takip Edebilirsin. Yani Bence Yeni Başladıysan KMT ile Değilde Başka Bi Tür Tank İlr Oyna . İlede KMT İle Oynamak İstiyorsan Sabırlı Olucan :) Senin Kaderini Çoğunlukla Takım Arkadaşların Belirliyor Çünkü .
  • bencede kmt ile oynamak sabır işi, diğer sınıflara da yönelmelisin. her türden tankla oynayınca oyunun zevki çabuk tükenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanlara git derim hummele kadar iyiydi. Gw panther açtum ama henüz oynama sanşım olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna ilk başladığımda bir süre KMT oynadım o dönemde zor gelmişti. Şimdi sıkıldıkça yine oynuyorum. (ABD M47 Tier 4 Full)

Tavsiye istersen..
    Düşük tier (2-3-4) maçları genelde taktik anlamında kısır maçlar olur rush oynamayı tercih eden kişi sayısı oldukça fazla buda KMT ler için sıkıcı bir durum oluşturuyor. Daha ileri seviyelerde daha rahat edeceğini düşünüyorum.

Oyuna yeni başlayan oyuncular için KMT tavsiye etmiyorum. (Kişisel fikrim) Çünkü KMT oynamak oyun tecrübesi isteyen bir durum. İlk 1000 - 2000 savaştan sonra tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bahsettiğim süre içerisinde haritalar, oyun taktikleri ve pusu yerleri hakkında bilgi sahibi olunabilir. Gerekli bilgi ve alışkanlık kazanıldıktan sonra haritada spot aramak yerine maç başlar başlamaz spotu alabileceğin yerlere göre gerek tank açısı gerek odaklanmayı tamamlamış oluyorsun.

Spot olmaman (ki spotlanmak kmt için ölmek demek) için oyun esnasında savaşın gidişatına göre yer değiştirmeni tavsiye edebilirim. En çok yapılan hatalardan birisi genelde base e çok yakın alanlarda oyun başlar başlamaz konuşlanmak yerine (ki en iyi şartlarda 20 sn reload 5-10 sn odaklanma süresi) hem kendi base ini hemde savaşın olacağı olası yerleri rahat görebilen bir yer seçip oraya gitmen olacaktır.

Oyun esnasında komutları kullanman yardım almak ve yardım etmek için çok gerekli olacağından kullanmaktan çekinme. Reload yaparken ateş ederken yada SOS veren birine komutlarla destek olabileceğini bildirmen çok yararlı olacaktır.

Atış esnasında (alışkanlık isteyen bir şey) düşmanla aradaki mesafeyi (ne kadar uzunsa merminin oraya ulaşma süresi artacaktır.) dikkate alarak ateş etmen hareket eden düşmana ateş etmen gerektiğinde düşman tankının türüne göre bir kaç metre önüne ve ya geri gidiyorsa arkasına ateş etmen gibi tahmin yöntemlerine alışman gerekecektir. (ağır tank yavaş orta hafif tanklar hızlı mantığı, Her tank için ölçü değil tabi) Hatitada kimse görünmediği halde yıkılan bir ev, devrilen bir ağaç sana gerekli spotu sağlayabilir. Kör atışlar denerken eğer merminin düştüğü yerde (merminin toprakta patlaması) bir patlama görmediysen hedefini vurduğun anlamına gelir. Tekrar atış yapmaktan çekinme (kör atışlarda sadece düşman ölünce komutan yakaladık diye bildirim yapıyor) legal olan oyun patch lerinden XVM kullanmanı düşmanın haritadaki son spot olduğu noktayı haritada gösteren patch leri kullanmanı tavsiye ederim. (burada ve farklı sitelerde hatta wot un resmi sitesinde bulabilirsin)

Nişan alma modunda iken mouse hareketlerini mümkün olduğunca sakin yapman ne kadar hızlı hareket ettirirsen aim in o kadar kaybolacaktır. Harita üzerindeki bir noktadan diğer bir noktaya geçerken harita üzerinde mouse ile uğraşmak yerine ctrl+sağ klik yapma gibi şeyler önerebilirim.

Soruda da belirtilen en önemli unsur ölmemek için yapılacak fazla bir şey yok. Kamuflaj ağı, seçilecek güzel bir pusu alanı, biraz şans ve takımının iyi bir oyun oynaması. :)

Edit: İmla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluksenol -- 7 Kasım 2013; 10:16:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belial Solo Inferno Mp10
    12 yıl önce açıldı
    Awp vuruşum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.