Şimdi Ara

KmPlayer ses değiştirme sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
21.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar KmPlayer da film izliyorum. film dual yani çift ses. filmin açılış sesi türkçe. ben ctrl+x tuşlarıyla diğer sese geçmek istediğimde ingilizce sesi alamıyorum. film oynuyor. takılma kapanma yok. tekrar ctrl+x yaptığımda yine türkçe sesi alıyorum. yani demek istediğim ses geçişinde problem yaşıyorum.

Edit: GomPlayer da denedim ses değişimi oluyor. İngilizce-Türkçe ses değişimi yapabiliyorum. KmPlayer'ı daha önce de kullandım, böyle bir sorun yoktu. Yardımcı olun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhchiko -- 20 Haziran 2013; 17:29:12 >

• Tüm dual videolarda mı böyle oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Tüm dual videolarda mı böyle oluyor?

evet hepsinde böyle. gom player indirip onda denedim onda böyle bir sorun yok.
  • Sorunuma çare bulabilecek birini arıyorum. Filmlerde türkçe sesi seçtiğimde oynatıyor ama ses vermiyor. İngilizce sese geçtiğimde bir sorun olmuyor. 1. seste sorun olmuyor ama 2. sese geçtiğimde oynatıyor ama ss vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhchiko

Sorunuma çare bulabilecek birini arıyorum. Filmlerde türkçe sesi seçtiğimde oynatıyor ama ses vermiyor. İngilizce sese geçtiğimde bir sorun olmuyor. 1. seste sorun olmuyor ama 2. sese geçtiğimde oynatıyor ama ss vermiyor.

http://blog.yakup.org/2012/11/kmplayer-ses-sorunu-cozumu.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: noveche

quote:

Orijinalden alıntı: Rhchiko

Sorunuma çare bulabilecek birini arıyorum. Filmlerde türkçe sesi seçtiğimde oynatıyor ama ses vermiyor. İngilizce sese geçtiğimde bir sorun olmuyor. 1. seste sorun olmuyor ama 2. sese geçtiğimde oynatıyor ama ss vermiyor.

http://blog.yakup.org/2012/11/kmplayer-ses-sorunu-cozumu.html

Denedim sorun devam ediyor. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi Media Player Classic - VLC - Gom Player'da denedim problem yok. Sorun KM Player'da.

• Kmplayer'da ctrl-x değilde sağ tıklayıp ses ayarlarındaki akış seçiminden değiştirmeyi deneyin.Kodek sorunuda olabilir.km önce kendi kodeklerini kullanmaya çalışır eğer ayarlarını değiştirmediyseniz.Bazende soruna neden olabiliyor işte bunun gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var. Dual filmlerde Türkçe sesler gelmiyor, ben de çözüm bulamadım. Gom playerden izliyorum...
  • aynı sorunu bugün bende yaşadım. önce film sorunlu sandım meğer sorun km player'danmış sorunu yaşayan arkadaşlar. seçenekler-tercihler-süzgeç kontrolü-ayırıcı-matroska dan gabbest mkv ayırıcıyı seçin sorun ortadan kalkacaktır ingilizce resim:

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

aynı sorunu bugün bende yaşadım. önce film sorunlu sandım meğer sorun km player'danmış sorunu yaşayan arkadaşlar. seçenekler-tercihler-süzgeç kontrolü-ayırıcı-matroska dan gabbest mkv ayırıcıyı seçin sorun ortadan kalkacaktır ingilizce resim:

benim de aynı sorun vardı. şu an düzeldi. teşekkürler dostum

• rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

aynı sorunu bugün bende yaşadım. önce film sorunlu sandım meğer sorun km player'danmış sorunu yaşayan arkadaşlar. seçenekler-tercihler-süzgeç kontrolü-ayırıcı-matroska dan gabbest mkv ayırıcıyı seçin sorun ortadan kalkacaktır ingilizce resim:

çok teşekkür ederim oldu sonunda

• Rica ederim, konu başlığının yanına (çözüldü) diye yazarsanız konu, aynı sorunu yaşayan başkalarının daha kolay dikkatini çekip onların da işine yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 20 Haziran 2013; 17:13:30 >
  • Ben de yeni KM Player kullanıcısıyım. Ekrana çift tıkladığımda ekran büyümek yerine görüntü donuyor, diğer oynatıcılarda çift tıkla büyütmeye alışmış biri için garipsedim.

Dublaj ses sorunu yaşıyorum, VLC Player ile türkçe, ingilizce arasında geçiş yapabiliyorum ama KM Playerda sadece ingilizce düzgün çalışıyor, 2. dil seçtiğimde ses tamamen gidiyor, sadece görüntü akıyor. Birde diller arası geçiş yaparken ta filmin başına dönüyor.

Bu sorunların çözümünü bilen varsa sevinirim.

(Yukarıdakileri uyguladım ama nafile)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

km player da tuşları seçenekler-tercihler-genel-klavye/fare kısmından ayarlayabilirsiniz. ben de ilk başta rahatsız olmuştum ayarlayınca sorun kalmadı. alttaki resimden bakabilirsiniz.

ses sorunu için yine benim ayarlarımı deneyebilirsiniz. bende bu şekilde ayarlı. ayrıca k-lite codec pack 32 ve 64 bit de kurulu. onları da kurup deneyin.

• @Fire.Sword

Çok teşekkürler, her ikisi de ofisteki pc de düzgünce çalışıyor şu anda. Umarım evdeki pc de sorun olmaz. Ses ayarını yapmama rağmen evdekinde düzelmemişti.
  • Rica ederim, ses sorunu oynattığınız dosya türünden olabilir. ben sadece mkv için olan ayarı göstermiştim oynattığınız dosya farklı bir tür olabilir. mesela benim ayarlarımda ilk paylaştığım resime göre mpeg türlerindeki ayırıcı da farklı. ilkinde (yabancı bir forumdan aldım) lav splitter seçilmiş, benimkinde default olarak gabbest mpeg splitter seçilmiş. siz oynattığınız dosya türüne göre o ayırıcıları değiştirmeyi deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 1 Temmuz 2013; 14:56:18 >
  • http://blog.yakup.org/2012/11/kmplayer-ses-sorunu-cozumu.html

- kmplayer
    -- F2
    --- Süzgeç kontrolu
    ---- Kod çözücü Kullanımı
    ----- Dahili Ses Kod Çözücü

AAC
    AC3
    DTS

Klik kaldırın. Açıp kapatın düzelecek.
  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    çok tnx usta sagolasın aciyip yardımı dokundu
  • Selam millet, benimde kmp ile ilgili bir problemim var.genelde rahat rahat izliyorum ama bazı dvdrip filmlerden ses alamıyorum.sistemimde core avc ve k-lite codec packleri yüklüdür. KmPlayer ses değiştirme sorunu (ÇÖZÜLDÜ)bu konuda bilgisi dahilinde yardımcı olabilecek biri varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 19 Aralık 2013; 23:42:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.