Şimdi Ara

KMF ~ DP & BJK MAÇI ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
497
Cevap
1
Favori
14.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thaldrin SoloQ'da çok iyi oynuyordu Hecarim ile.
  • Energy ne yaptı öyle
  • Ignite'a flash atmak
  • Crystal iyi bilenmiş
  • İkinci mac basladi mi ? Pickler nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg-

Tekrar sormuş olcam ama TR maçlarını pek seyretmediğim için bilmiyorum, orda oyuncular sunucuları duyabiliyolar mı? Yani kulaklıklar var ama ses geçiyodur biraz da olsa elbet. Eğer öyleyse organizasyon tırt. Zaten sunucular gereksiz bağırıyolar, anlatmayı hiç bilmiyolar.

2 kulaklık kullanıyorlar hem kulak içi hemde normal kulaklık, ayrıca oyunda kullandıkları tsye bot atılıyormuş dışardaki sesi duyma imkanları yok.

Beşiktaş lisandra boştayken neden almadı anlayamadım, takımdaki 2 kişide çok iyi lisandra oynuyor. Umarım bu hata oyunu kaybettirmez
  • Naru taşıyacak
  • Arada bakayım dedim kameraman OP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg-

Tekrar sormuş olcam ama TR maçlarını pek seyretmediğim için bilmiyorum, orda oyuncular sunucuları duyabiliyolar mı? Yani kulaklıklar var ama ses geçiyodur biraz da olsa elbet. Eğer öyleyse organizasyon tırt. Zaten sunucular gereksiz bağırıyolar, anlatmayı hiç bilmiyolar.

2 kulaklık kullanıyorlar hem kulak içi hemde normal kulaklık, ayrıca oyunda kullandıkları tsye bot atılıyormuş dışardaki sesi duyma imkanları yok.

Beşiktaş lisandra boştayken neden almadı anlayamadım, takımdaki 2 kişide çok iyi lisandra oynuyor. Umarım bu hata oyunu kaybettirmez

Cevap için teşekkürler.

• Crystal çok kötü bir oyuncu.Takım oyunu oynayacak kapasitesi yok maalesef.DP'ye üzüldüm emeklerine yazık adamların.
  • Yapıştır BJK :d
  • Holy>Nardeus
  • Bu oyun DP de
  • Naru bildiğin rezil etti . O ultiyi attırmazlar adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

Crystal çok kötü bir oyuncu.Takım oyunu oynayacak kapasitesi yok maalesef.DP'ye üzüldüm emeklerine yazık adamların.

Ferit Naru dan iyi diyordun demin zaten
  • chatteki 48 milyon kişi izliyor diyenlere karşı , hayır malmısınız toplam izlenme o 50 bin kişi izliyo diyenler bi bitmedi hı aaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 4 Nisan 2015; 14:27:08 >
  • Holy çok iyi kite lıyor
  • comeback
  • glandal ve coni ne zaman objektif bi şekilde maç sunucak çok merak ediyorum. dp'nin en ufak hareketlenmesinde bağırmaya başlıyolar. dp fight kazanınca coşuyolar. bjk öndeyken bile dp üzerinden yorum yapıyolar nerdeyse. scarlet mıdır nedir o çok daha mantıklı konuşuyo

edit: lafımı geri aldım bu fightta baya bağırdılar bjk için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efesto -- 4 Nisan 2015; 14:37:47 >
  • BJK çok hata yaptı.free killer verdi. dp bu maçı zorlanmadan alacak gibi.

edit: böyle bir atın intikamını kim beklerdi ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 4 Nisan 2015; 15:09:14 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.