Şimdi Ara

KMF ~ DP & BJK MAÇI ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
1
Favori
14.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim ne derse desin thresh carry oyunu thresh kazandi tüm hooklari tutturdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nardeus şuan Türkiye'nin en iyi ADC'si :) Dumble'ında Lig de neden Thresh almadığını görmüş olduk :D Muhteşem oynuyor! Hooklarının çoğu tuttu
  • Dumbledoge geçen sene Furkanlar la Bursa da HKT lere gidip kazanıyordu nerden nereye bee
  • Bütün suçu Naru' ya yüklemeyin ilk başta Crystal öyle hatalar yaptı ki inanamadım. İlerleyen zamanlarda Jarvan 11 asist yapmışken Gragas 2 asistle oynuyordu hepimiz gördük. Touch gereksiz yere çok kez öldü. DP' nin kaybetmesinin nedeni kendileridir.

Not : GO BJK GO
  • Naru 1 haftalıgına gambite istenmişti niq gittiginde kabul etseydi şu an betsynin yerinde olabilirdi :(
  • Crystal'ın Gragas seçiminde zaten kıl olmuştum...
    Biliydim böyle olacahını.
  • Bu forumda dumble'ı ligin 3. Sırasına koyan çok mesaj bulabilirim onlara cevap olmuştur umarım

• Dumble gerçekten muhteşemdi ya. Belki de Thresh sevmiyorum, yapamıyorum lafları hep taktik içindi . Muazzam oynadı.
  • thresh mükemmel oynadı ya onlar nasıl hooklar ya helal olsun vallahi nardeus dumbledoge op.narunun o agladıgı an op ydi moralleri fena bozulmuştur.2.maçı da rahat alırlar bence:D
  • Tekrar sormuş olcam ama TR maçlarını pek seyretmediğim için bilmiyorum, orda oyuncular sunucuları duyabiliyolar mı? Yani kulaklıklar var ama ses geçiyodur biraz da olsa elbet. Eğer öyleyse organizasyon tırt. Zaten sunucular gereksiz bağırıyolar, anlatmayı hiç bilmiyolar.
  • DP nin DumbleDoge a bakış açısı:
     KMF ~ DP & BJK MAÇI ANA KONU

cidden iyi oynadı.özellikle naru ya zor anlar yaşattı

bu arada kaan kural dan oyun yorumları dinlemek mükemmel.
  • Naru'nun çıldırdığı anın ekran görüntüsü var mı beyler ? Kaçırdım ben.
  • Naru balonu patladı.Ferit ile karşılaştıranlar var bunu hala.
  • Riotun chate bak Kaan Kural a konuşmayı bilmiyor diyorlar Yok böyle bi ülke yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

Naru 1 haftalıgına gambite istenmişti niq gittiginde kabul etseydi şu an betsynin yerinde olabilirdi :(

Naruyu 1 haftaligina istemisler eger gitseydi döndügünde 3 hafta ligde oynayamayacakti. Betsy gibi kalici olur muydu bilmiyorum ama bence gitmemekle dogru olani yapti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Energy hiç ölmedi sanırım. Ben demiştim Energy ve Thaldrin tr nin en iyileri diye Yalnız maçın yıldızları bot. Gerçi ne Luci, ne Thresh botta değillerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Picklenmeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: Picklenmeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Nerthus

İçimin yağları eridi vallahi .

Aynen, Naru da Energy karşısında mal oldu

wat

Lane diyorum kürt.

Surrender verdiler GG.

Nardeus yapıştırdı

La geride kaldı adam crystalın hıyarlığı yüzünden yoksa naru klavyeyi verirdi eline

• İkinci maç saat kaçta

• quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg-

Tekrar sormuş olcam ama TR maçlarını pek seyretmediğim için bilmiyorum, orda oyuncular sunucuları duyabiliyolar mı? Yani kulaklıklar var ama ses geçiyodur biraz da olsa elbet. Eğer öyleyse organizasyon tırt. Zaten sunucular gereksiz bağırıyolar, anlatmayı hiç bilmiyolar.

Kardeş izlediğin ülkede duyuyorlar mı sanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xKoDeSx

Naru tokatlar geçer sıkıntı yok.DP>BJK

Naru yedi tokadı

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.