Şimdi Ara

KMF ~ DP & BJK MAÇI ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
1
Favori
14.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Plaib

Abi çok kötü sunulmuyor mu maç ? Hayır öyle saçma bağırıyor ki sesi de kötü adamın en azından Joe Miller yada Riv falan sununca sesi de cazip geliyor.Burda kavgada ağlayıp boğazı kuruyup küfür eden çcouk gibi sesi çıkıyor.

joe-riv falan kim bunlar kim oto moka bağırınca maçın heycanlı olacağını sanıyorlar.

• GG WP 2-0 A C E S B O Y Z
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Abi çok kötü sunulmuyor mu maç ? Hayır öyle saçma bağırıyor ki sesi de kötü adamın en azından Joe Miller yada Riv falan sununca sesi de cazip geliyor.Burda kavgada ağlayıp boğazı kuruyup küfür eden çcouk gibi sesi çıkıyor.

joe-riv falan kim bunlar kim oto moka bağırınca maçın heycanlı olacağını sanıyorlar.

Ekipmandan dolayı mı bilmiyorum ama diğer shoutcasterlar bağırırken bile tonu iyi.Ne dediklerini anlayabiliyorsun fakat bu ses benim kulağımı tırmalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BannedAccount -- 4 Nisan 2015; 14:54:44 >

• BEŞİKTAŞ !
  • DP'nin ejder ve baron ile ciddi sıkıntıları var.
  • YAPIŞTIRRRRR!!
  • Sunucular FELÇ
  • Ego DP kaybediyor acaip mutluyum
  • GG BJK aldı
  • HELAL OLSUN BE !
  • Olmasaydı sonumuz böyle...WP Beşiktaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kasmış diana,lucian ve lissandra ile bu kadar pasif oynayıp adeta tepside sundular galibiyeti,3-0 gg easy
  • Thaldrin mükemmeldi skoru iyi gozukmese bile cok kritik hamleler yaptı, dumledoge da bu oyunun genelinde cok iyi gozukmese bile cok kritik bi hook attı luciana ggwp
  • bronzcutter konuşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Beyler Dışardayım ikinci maçta durum ne kim önde ?

Saçma bi maç kimin kazanacağı belli değil

Edit:BJK aldı

Teşekkürler hocam üçüncü maça takribi kaç dk ye başlarlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar efsane bir maç oldu ki izlerken oturdum kalktım suratımda sürekli aptal bir gülümseme var. BJK'nin kazanmasını istiyorum DP yi pek sevmem ama cidden iki taraf da oynuyor yani. Keşke şu spikerler az adam gibi anlatsa da maç keyfimiz 3 katına çıksa. Kaan kural abimiz öğrense o sunsa var ya şuan orgazm olmuştum şu maç olurken.
  • Uzun zamandır bir seriden böyle keyif almıyorum. Türkiyedeki maçları izlemiyorum noooobblar diyenler lcsde 50 dk safe oyunları izlesinler
  • bu arada spikerleri eleştirenler için su videoyu atıyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=mFIJFlpMRm4 belki cogunuz denk gelmıstır cogu kısının de hosuna gitmistir ama aynısını bızımkıler yapınca hemen taslıyoruz, bu sonucta bir şov adamlarda şovu guzel hale getirmeye calısıyor (ama genel olarak laf olsun torba dolsun yorumları benıde rahatsız ediyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GetadakiAdam -- 4 Nisan 2015; 15:00:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Joe-Riv prof ya ben aşırı heyecanlanmıştım evde

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.