Şimdi Ara

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.:: (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
4
Favori
157.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim heralde gaz regülatöründe bir sorun var ya. baktırmam lazım daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba
  • sayın yetkili,1997 ford mondeo 2.0 glx için uygunmudur,ve uygunsa fiyatı nedir öğrenmek isterim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tivoli77 -- 3 Ekim 2011; 21:36:40 >
  • sayın yetkili 2,0 motor astra gsi me 2008 yılında kme marka lpg taktırdım yaklasık 3 senedir kullanıyorum fakat hiç memnun kalmadım kesinlikle hiçbir bakımını aksatmadım 10,bin olmadan fitlre 30,bin gelmeden enjektor temizlrttirdim fakat hala sonuç almış degilim arabamda tekleme vardı buji kabloların ve bobine baktır dediler ben arabamı yetkili servisinden başka biryere gtürmüyorum servis arabanın bujive bobininde birşey olmadıgını enjektrlerine bakılması gerektigini soyledi bu seferde sizin yetkili servisiniz enjektorleri degiştirmeliyiz diyor şuanda arabam şehir içi 330 krş yakıyor benzinde 435 krş yakıyor enjektor degişikligi için 250 tl istiyorlar daha once diger markaları arcıma taktırmıştım ilk defa boyle birşeyle karşılaştım üzülerek soylüyorum hiç memnun ve tatmin olmadım aracıma benzinle binecegim kesinlikle kme markasını kimseye tavsiye etmiyorum ve piyasada kos koca başkentte bir tane yetkili bayileri var onlarda hiç bi boktan anlamıyolar anca sallıyolar bilginize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutkuri -- 21 Ekim 2011; 23:27:59 >




  • Slm 96 model 2.0 motor full grup peugeot 406 aracımda KME sıralı kit var yazılımda full grup seçeneği var. Arıza lambası yanmıyor, Lpg kalibrasyonu çok iyi yapıldı. 10000 km dir kullanıyorum memnunum Fakat bir sorunum var. Araç genelde belli bir hızın üstünde vitesteyken ve gaza basılı değil durumda ilerlerken (cut off da sanırım) Zaman zaman 5 -10 saniye süreyle benzine geçiyor (uyarı sinyali vermiyor ışık yanıp sönüyor)
    Sinyali önce bobinden aldık sorun düzelmedi daha sonra devir saatinden aldık yine düzelmedi. Sorun sizce ne olabilir.
  • ARKADAŞLAR BEN ONU BUNU BİLMEM BENİM ARACIM FORD FUSİON 1.6 4 ENJEKSİYONLU KME KİT VAR ALDIĞIM ARKADAŞ TAKTIRMIŞ GAYET MEMNUNUM HİÇBİR SIKINTISI YOK 110 GEÇTİĞİMDE BİLE DEVİR SAYACI 3000 DE BAĞIRMIYOR ARACIM LPG DE 170 180 İ RAHAT GÖRÜYOR BENİM ÖNCEKİ ARACIMDA ZAVOLİ VARDI ONDAN BİN KAT DAHA ÜSTÜN TAKTIRIN HİÇ GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN
  • Forumda yazılanlara şöyle bir baktım da "Kahvecioğludestek" 2.8.2010'dan bu yana cevap yazmamış. Şikayetlerden mi bıktı yoksa!....
  • KME bir süredir AKL bünyesinde.

    http://www.akl.com.tr/
  • 27 Kasım 2011; 23:51:21

    ARKADAŞLAR BEN ONU BUNU BİLMEM BENİM ARACIM FORD FUSİON 1.6 4 ENJEKSİYONLU KME KİT VAR ALDIĞIM ARKADAŞ TAKTIRMIŞ GAYET MEMNUNUM HİÇBİR SIKINTISI YOK 110 GEÇTİĞİMDE BİLE DEVİR SAYACI 3000 DE BAĞIRMIYOR ARACIM LPG DE 170 180 İ RAHAT GÖRÜYOR BENİM ÖNCEKİ ARACIMDA ZAVOLİ VARDI ONDAN BİN KAT DAHA ÜSTÜN TAKTIRIN HİÇ GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN


    İşte yazmışlar okuyamadınız sanırım :)) Bayaa bi küçük yazmışlar hemde
  • buralar paylaşmak için var herkes doğru bildiğini paylaşmakta serbest
  • Ben 2.5 yıl önce Mitsubishi Carisma aracıma atiker taktırmak için gitmiştim fakat fikrimi değiştirip KME marka takmaya ikna ettiler.Neyse taktırdık falan 5 Ay boyunca ayda 1 kere kesin gitmişimdir servise.Ayağımı gazdan çekip debriyaja basınca stop etme problemi yüzünden 5-6 kere 180 km yol yaptım oradan harcadığım yakıt masrafını düşünün artık.Bir türlü düzen veremediler en sonunda ben USB ara kablosu sipariş edip kendim ayar çekmiştim araca.Herşey iyi optimizasyonda bitiyor.Şuanda gayet memnunum tek sıkıntım enjektörler çok yüksek sesle çalışıyor.
  • '')) bendede 98 mpi tipo var.üzerinde kme sıralı sistem var.yakıtı şehir içi 13/100 km. hemen hemen şahin doğan kadar yakıyor.daha za yakması gerekmezmi
  • Konuyu güncellemek istiyorum. Kim nereye taktırdı? Japon grubu arabalarında sübap sorunu hakkındaki açıklamaları bekliyorum yetkili kişilerden. Saygılar.
  • Arkadaşlar ben de memnun değilim, kaç yere gittiysem kendiliğinden benzine geçme problemini çözemediler...Gerçi her modeli bende olan gibimidir bilemem ama bendeki gibiyse uzak durun... ATİKER alın yerli malına gitsin paranız en azından...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serinhan -- 28 Nisan 2012; 22:15:25 >
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR , BENDE 2007 TOYOTA COROLLA VAR.2008 YAZINDA AKME KİT TAKTIRDIM.HEP SORUN ÇIKTI.İSTANBUL'DA BİLE GÖSTERDİM YAPTIK DEDİLER AMA YAPAMADILAR.ŞU ANDA SORUNU VAR YAPACAK ADAM BULAMIYORUM.AKME YETKİLİLERİ KONUYA SAHİPLENMİYORLAR.MERSİN'deki YETKİLİ BAYİ YENİSİNİ TAKMAYI ÖNERİYOR.ÖNERİM SAKIN BU KİT VE TÜREVLERİNE YANAŞMAYIN.ZİRA MALLARINA SAHİP DEĞİLLER.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nkemal.u

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR , BENDE 2007 TOYOTA COROLLA VAR.2008 YAZINDA AKME KİT TAKTIRDIM.HEP SORUN ÇIKTI.İSTANBUL'DA BİLE GÖSTERDİM YAPTIK DEDİLER AMA YAPAMADILAR.ŞU ANDA SORUNU VAR YAPACAK ADAM BULAMIYORUM.AKME YETKİLİLERİ KONUYA SAHİPLENMİYORLAR.MERSİN'deki YETKİLİ BAYİ YENİSİNİ TAKMAYI ÖNERİYOR.ÖNERİM SAKIN BU KİT VE TÜREVLERİNE YANAŞMAYIN.ZİRA MALLARINA SAHİP DEĞİLLER.

    Merhaba
    Sorununuz nedir?
  • HOCAM ÖNCE ARIZA LAMBASI YANDI.SÖNDÜRECEĞİZ DEDİLER YAPAMADILAR.SONRA SABAHLARI BENZİNDEN GAZA GEÇERKEN STOP ETMEYE BAŞLADI.BİR VEYA İKİ KEZ KİT ENJEKTÖRLERİNİ YAKTI.SİGORTASI ATTI.1000 DEVİR CİVARİNDA KALKARKEN VEYA YOKUŞ YUKARI ÇIKARKEN ARABAYI SİLKELİYOR.KONUYA KİMSE SAHİPLENMİYOR.YETKİLİLER BAYİYE GÖNDERİYOR.BAYİ BAKMAK İSTEMİYOR.VS.
  • Silkeleme ve stop etme çözülebilir fakat iki kez enjektörleri yakmış olması değişik bir durum.
    İlk defa duyuyorum. Eğer bağlantı kablonuz varsa uzaktan ayarlarınızı kontrol edebiliriz.
  • Hocam kusura bakmayın , siz kimsiniz?Firma yetkilisi misiniz?
  • Hayır firmayla alakam bulunmamaktadır.
  • Merhaba;

    Bende 2005 model aracımı lpg ye dönüştürmek istiyor ve bunun için araştırma yapıyordum, bir çok marka söyleniyor dolayısıyla kafada karışıyor kimi BRC taktır bir kere harca diyor, kimizi Landrenzo loganın orjinali diyor, kimiside Atıker türk malı onu taktır diyor.

    Herkesin söylediği ortak bir şey var oda ''USTA'' Ustan iyiyse istediğin markayı taktırabilirisin diye çok kişi oldu bu gün ustama götürdüm KME takalım dedi buradaki yorumları da okudum ikna oldum.

    Konuyu boş bulan uyanıklarda marka kötülemiş eğer internetten araştırma yapıyorsanız tek bir yoruma bağlı kalmayın arkadaşlar.

    Hepimize iyi alış verişler.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.