Şimdi Ara

KM8432CTR Profilo 8 KG Çamaşır Kurutma Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Selamlar,

    KM8432CTR 8 kg B sınıfı kurutma makinesi almayı düşünüyorum. Bunu CM1001ETR veya CM1221ETR ile altlı üstlü kombine kullanmayı düşünüyorum. Bu noktaya özellikle LG 14A8YD kullanıcılarının yaşadıkları üzücü koku problemlerini okuyarak geldim. Kurutmadaki amacım öncelikle etraftaki soba toz vs. den gelecek pislikleri ve kötü kokuları elimine etmekken makinanın bizzat kendisinden kaynaklanacak böyle sorunları okudukça açıkcası içime sinmedi...

    Bu kurutma makinasını kullanan var mı? Olumsuz olarak belirtebilecekleri neler var?

    Bunun yerine aynı fiyat bandında başka ürün alırsam CM veya KM nin altlı üstlü montajında garanti montaj sorunu yaşar mıyım? Örneğin Profilo veya AEG ÇM üzerine Arçelik kurutucu alsam, haliyle ara aparat için makina delinecek, makinanın garantisini etkiler mi? Bu durumlarda servis montaj yapar mı?

    Bilgisi olan arkadaşlardan yanıtlar bekliyorum.
    Saygılar...







  • !brahim kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    KM8432CTR kurutma makinesini aldınız mı? Bende bu makineyi almayı düşünüyorum. Aldıysanız memnun musunuz, sesi ne kadar, koku yapıyor mu, vs....?

    Bilgilerinizi bekliyorum.

    Teşekkürler....
  • Merhabalar,

    1 senedir bu kurutma makinesini kullanıyoruz. Elbette hergün değil arada; yani yaz + kış ortalama ayda 4-5 kez. Makinenin sesi konusunda tam yorum yapmak uygun olmaz, banyonuzun büyüklüğüne, duvarlarının fayans yada alçı sıva olmasına, doluluk oranına göre değişir. Tabi her durumda pek sessiz birşey beklemeyin. Ama şahsen benim koyduğum yerde bulunduğu banyonun kapısını kapatınca dışarıya ses vermiyor. Koku yapmıyor, sırf koku konusu yüzünden zaten 14a8yd' den vazgeçmiştim ki vaz geçtiğime de pişman değilim.
    B sınıfı 110 litre tamburlu bir cihaz kısacası... Önerir miyim; evet öneririm aldığıma pişman değilim. Ama bütçenizde limit darsa alternatif olarak 600TL' ye Arçelik' in makinası var, o da güzel bir cihaz.
  • !brahim kullanıcısına yanıt
    Profilo yu almaya karar verdim bilgiler için teşekkür ederim. indirime girmiş bu modeli (km8432ctr) 800 tl fiyatı. bugün alıcam inş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.