Şimdi Ara

AEG L73283FL 8KG 1200 DEVİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
13.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nette pek bilgi bulamadım.Bu makinenin tamburu ve motoru hakkında bilgisi olan varmı?

http://www.teknosa.com/urunler/115020460/aeg-l73283fl-8kg-1200-devir-camasir-makinesi

• Tamburu 56lt, motoru klasik fırçalı motor. Gerçekte 7kg civarı yıkar. Üzerine az daha ekleyip 1177TL civarına 75270FL almak bence çok daha mantıklı. 75270 modelinde tambur 66lt ve inverter motor var. 1000 devir olması sorun yaratmayacaksa WAQ20460TR bence daha iyi bu modelden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• furlaka kullanıcısına yanıt
    aeg L73283FL merak ediyorum acil yardım edermisiniz
  • Yukarıda bilgi vermiştim, merak ettiğiniz konuyu belirtirseniz yardımcı olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Yukarıda bilgi vermiştim, merak ettiğiniz konuyu belirtirseniz yardımcı olayım.

Candogan hocam

AEG Lavamat L75280FL --- Electrolux EWF1497HDW bu iki makinadan hangisini tavsiye edersiniz. biri 8 kilo biri 9 kilo yazıyor ama hacimleri aynı galiba

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 8 Haziran 2013; 12:20:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hacimleri aynı. Aşağıdaki linkte EWF1287HDW modelini kıyaslamıştım, sizin seçtiğiniz 1497 de bu model ile muadil, sadece kilo ve devir farklı; iç hacim yine aynı.

http://forum.donanimhaber.com/m_75448908/f_//tm.htm#76010080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 8 Haziran 2013; 12:35:54 >
  • yaniksifre Y kullanıcısına yanıt
    teknosada şuan kampanyada 899 tl
    http://www.teknosa.com/urunler/115020460/aeg-l73283fl-8kg-1200-devir-camasir-makinesi
    sanki 8kg a++ lar arasında en iyisi gibi
    bu konuda bilgili arkadaslardan yardım bekliyorum
  • Cihazın içi 56lt. Yani 8kg yıkamaz. En fazla 7kg alabilir. Geniş makine istiyorsanız CM1000DTR benzer fiyata alınabilir.
  • Vialand Teknosa da 5 adet stok 899 TL idi haftasonu.Almak isteyenler mağaza ile görüşsünler.Fiyat uygun gibi geldi.

Ama şu var bu makina 8 Kg. yıkayamaz.Ebat ve tambur hacmi olarak ben dolduramadım gözümde o kadarı.Ebat olarakta sanırım küçük evlere uygun gerçekten.
  • Bu gün vestel makinemin ücretini.1400 tl iade alınca.bu makineyi özel bir indirimle 599 tl :)) ye aldım.benim için f/p ürünü oldu açıkçası.aslında üst klasman ürünü alacaktım ama kendimi tutarak almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_desing -- 13 Temmuz 2013; 0:14:23 >
  • quote:

Cihazın içi 56lt. Yani 8kg yıkamaz. En fazla 7kg alabilir. Geniş makine istiyorsanız CM1000DTR benzer fiyata alınabilir.

candoğan bey merhaba.Bir şey danışmak istiyorum size.Anneme aldığım konu başlığındaki çamaşır makinesini şehir dışında olduğum için inceleme fırsatım çok olmadı açıkçası.sorum şu olacak.örneğin annem beyaz çamaşırları tam yükte 60c ektra leke(bunda bir barem seçile biliyor,yani leke kademeleri yok),ekstra durulama tuşunu basınca.yıkama süresi misal olarak.3:40 görünürken bir saat yıkamanın sonunda süreyi kısaltmış.bir yıkamadada yaklaşık iki saat kala durulamaya geçmiş.şimdi makinede yük sensörümü .yoksa suyun kirlilik derecesini ölçen durummudur acaba.ama tam dolum yaptığını belirtmekte.cevabınız için şimdiden teşekkürler.annem yıllar önceki arçelik gibi birden sıkmaya geçiyor diyor çok memnun yıkamasından.saygılarımla...

• quote:

Tamburu 56lt, motoru klasik fırçalı motor. Gerçekte 7kg civarı yıkar. Üzerine az daha ekleyip 1177TL civarına 75270FL almak bence çok daha mantıklı. 75270 modelinde tambur 66lt ve inverter motor var. 1000 devir olması sorun yaratmayacaksa WAQ20460TR bence daha iyi bu modelden.

merhaba

teknosa l73283fl modelini 899lira yapmış
    alınır mı alınmaz mı diye araştırırken yorumunuzu gördüm.

evde çok çamaşır yıkanır o yüzden bizimkiler 8-9 kilo bir şey arıyordu, fakat bu 899lik model dediğinize göre fazla çamaşır almıyormuş

peki diğer önerdiklerinizde yorgan battaniye falan gibi ağır yükler yıkanabilir mi? 66lt tambur 8-9 kg alır mı? 7 kg yazıyor 75270FL ve WAQ20460TR için

şuan hepsiburada da 75270l ile WAQ20460TR aynı fiyat. siz olsanız hangisini alırdınız bu durumda? ikiside 1250 civarında,
    daha önce baktığım makineler hep 1400 - 1500 falandı, bunlar çok daha uygun, gönlüm bunlara kaydı
    yada tavsiye ediceğiniz başka bi model var mıdı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 22 Kasım 2013; 10:54:45 >

• Eylül'de evlendikten sonra aldığım eşyalarla ilgili geniş çaplı bir yazı hazırlamayı düşünüyordum ama neti elimde olmayan nedenlerden dolayı halen kuramadığım için yazamadım.Bu da telefon üzerinden.
    AEG L73283FL'yi aciliyet nedeni ile AEG F55022W0 bulaşık makinesi ile birlikte aldım.Çamaşır makinesi konuya hakim olan üstadlarında söylediği gibi 8 kg yazmasına rağmen 7 kg alabilecek kapasitede.7 kg ÇM alıyorum gözüyle bakınız.Fırça motorlu olduğu için de ses miktarı yüksek.Yıkamasına gelirsek çok iyi.Yıkama suyunu ve köpükleri kapakta görebiliyorsunuz.Çamaşırları lekesiz ve güzel kokularıyla çıkarıyor.Leke çıkarma fonksiyonunu kullanmadım bu yüzden.Malzeme kalitesi çok iyi.Optisense sistemi hakkında bilgim yok.Yük miktarı kadar enerji ve su tüketimini kendi ayarlıyor sanırım.Cihaz kurulurken servis kireç aparatı öneriyor.Kendim takarım diyorsanız Elecroworld'de 10 TL ucuza gördüm.Ben uğraşmak istemedim taktırdım.Özetle,küçük aile iseniz,7 kg işinizi görecekse,fiyat/performans olarak öneririm.Parayı artırabiliyorsanız forumdaki üstadların önerilerini dinleyiniz.Çamaşır makinesinde AEG'yi öneren üstadlar çok haklılar.Kendilerine teşekkürü borç bilirim.Bu arada bulaşık makinesi de çok iyi çıktı.Onu ayrıca yazarım.Iyi günler,iyi forumlar dilerim...

• Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın 900TL'den fazla para vermediyseniz içinin küçük ve fırçalı motor olması dışında güzel bir makine. Zaten siz de belirtmişsiniz.
  • Teşekkür ederim üstadım.Her iki makine de 899ar TL'ye geldi bana.Evlenirken tüm beyaz eşyalarımı bu forumdaki siz ve diğer değerli arkadaşların önerilerini okuyarak aldım.Bazısına gücüm yetti istediğim modeli aldım,bazısına da yetmedi, aynı markaların düşük modellerini alabildim ama buradaki yorumlardan şaşmadım.Interneti bağlantısını kurduğum zaman aldığım makineler hakkında detaylı incelemeler sunacağım bilgilerinize.Tekrar teşekkür eder iyi forumlar dilerim...

• Ben de bu makinayi dun Teknosadan aldim az sabah telefon ettiler evde iseniz size cok yakiniz verelim dediler. 08:10 civari teslim ettiler.

899tl + 155tl 3 yillik Teknosa garantisi
  • cemele C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın peki cihaz ambalajlımı geldi yoksa açık streç film vs.ile sarılı bir biçimde mi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 10 Şubat 2014; 11:47:27 >
  • Ambalajli alttan usten ve yanlardan darbe emici korumlar var bunlarin ustundede naylon var. Ben dokunmadim yarin servi gelsin acsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.