Şimdi Ara

Km. Sayacı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bir kaç gün önce carraro force 950 aldım. Bu bisiklet için kilometre sayacı alacağım. Tecrübesi olanlar, doğru ölçüm yapan uygun fiyatlı bir sayaç önerebilirmisiniz. İzmir'de seda bisiklet veya izmir bisiklet'ten almayı düşünüyorum. Aliexpress'tende olabilir.

Km. Sayacı tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurdem -- 5 Şubat 2019; 17:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun, dikkatli bir şekilde kazasız belasız kullanın.

Ben bisiklet sürmeyi çok profesyonel bir şekilde yapmasam da kullandığım cihazı fikir vermesi için paylaşmak isterim.

Btwin dc4s kablolu sayaç. 2017 mayıs ayında 40 liraya almışım cihazı. iki sene dolmak üzere yani. 1 kere pilini değiştirdim, pili uzun süre gidiyor. Teker hareket etmedikçe uyku moduna geçiyor. Toplam yapılan kilometreyi, o günkü kilometreyi, saati, hızı gösteriyor. Kutu içinden çıkan kullanma kılavuzunda lastik ebatına göre çap ayarlamayı gösteriyorlar, doğru bir ölçüm için yapılması gerekiyor.
    Kablolar için kutu içinden plastik cırtlardan da bolca vardı. Kablolar sürüşe engel olmuyor. Mıknatısı yıldız tornavida ile janta monte edip okuyan sayacı teker döndüğünde 1 cm kalacak şekilde bağlıyorsunuz maşa kısmına (maşa deniyordu sanırım).
    Cihazın göstergesini kolayca söküp götürebiliyorsunuz zarar görmemesi için başkaları tarafından.
    Tek olumsuz tarafı kendi içinde ışığı yok, aydınlık bir tarafa gelince net okunuyor ama ben çok dert etmedim bu eksikliğini, zifiri karanlık hariç okunabiliyor veriler.

Cihaz sanırım artık satılmıyor ama decathlon'da üst versiyonu mevcut. Hemen hemen aynı özellikleri var, inceledim cihazı. Uygun fiyatlı olup çok ekstra özellik istemeyenlerin işine yarar gibi duruyor.

• Sağol yorumun için. Decathlon'ada bir bakayım. Işığı olmaması sorun değil, zaten gündüz kullanırım. Önemli olan doğru ölçmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurdem U kullanıcısına yanıt
    Ben sürüşe başlamadan önce runtastic uygulamasını bisiklet sürüşüne ayarlayıp açıyorum. Sürüşüm bittiğinde cihaz ile uygulama arasında 1 km lik fark oluyor. Ama bu muhtemelen benim lastik çapımın tam değerini cihaza yazamadığımdan kaynaklanıyor. Ara bir değer lastik ölçüsü bu yüzden ona yakın olanını seçmiştim kullanma kılavuzundan. Yoksa tam ölçeceğini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracınızın km si ve modeli
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.