Şimdi Ara

km player x264 de takılıyor bsplayer ın renkleri soluk :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bayadır kmplayer kullanıcısıyım önceden hiç sorun yaşamadan x264 720p hd filmleri izleyebiliyordum ama bugün yüzüklerin efendisini edindim x264 olarak, görüntü var ama ses yok kmplayerda. AC3 ile ilgili tüm kodekleri km üzerine yükledim denedim olmuyor.Yine x264 ile ilgili codecleri değiştire değiştire denedim yine olmadı. Film dual olarak geliyor yani ses hem Türkçe hem İngilizce seçilebiliyor, filmi mediaplayerda açıyorum ama ses akışını değiştiremiyorum dedim napıyım bsplayer kuruyum. Kurdum bsyi sorunsuzca açtı filmi ama renkler acaip soluk. Km ile aynı anda açtım izlenmeyecek kadar batıyor göze. Şimdi ben napayım hangi sorunu çözeyim kmde x264 mü açayım, media playerda ses akışını mı değiştireyim yoksa bsde renkleri mi canlandırayım bana bi yardım edin

• konuyla alakası yok ama x264 nedir?
  • codec olarak k-lite kullanmanı öneririm aşağıdaki linkten çekebilirsin kurmadan önce sendeki bütün codec leri kaldır sonra verdiğim linktekini kur oynatıcı olarakda codec mplayer klasik kuruyor skin olarak kötü bir player ama çok performanslıdır hiç bir takılma yaşamassın eğer onu beğenmezsen gom player ı bir dene oda güzel bir player kaliteli görüntü verir.

codec
    http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=5883&s=775

gomplayer
    http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html

• Bütün medya oynatıcıları silip K-Lite Mega Codec Pack'ı kurduktan sonra GOM Player, VLC Player, KMPlayer'ı tekrar onun üstüne kur. Ardından bir sorunun kalacağını sanmıyorum. İndirdiğin dosyaları biri açmazsa öteki mutlaka açacaktır. Yine GOM ve VLC'de de renk-ses ayarı yapabileceğin seçenekler mevcut. Onları da denemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coloroftheblue -- 1 Ağustos 2010; 15:43:29 >
  • http://rapidshare.com/files/403698005/NeC_K-L.U.C.P.6.1.0.rar.html bütün codecleri revo uninstallerle kalıcı olarak sil sonra bu katılımsız codec paketini yüklediginde hem sorunun çözülür hemde açamayacagın video kalmaz
  • sistemdeki tüm codecleri ve 3.parti video oynatıcıları silip herşeyi baştan yükledim ama kmplayerdaki sorunum devam ediyor. Bs player ve media player daki sorunlarımı da anlatmıştım. Son çare olarak gom player ı denedim kalite iyi ses var görüntü var herşey iyi ama videoyu ileri ya da geri sararken kaydırma çubuğunu kaydırdıktan 4-5 saniye sonra tepki veriyor bu herseferinde böyle oluyor bu durumun sebebi ne olabilir ?
  • Gomplayeri dene istersen. Onda codec gerektiğinde kendisi buluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabi bütün bunları yapmadan önce sistemindeki bütün codecleri ve playerları silip önce k-lite codec sonra player kur. kolay gelsin...
  • k lite mega codeci yükle. orda media player classic home cinema diye bi şey var yeni versiyonu..1080p de dahil hd filmleri onunla açıyorum.
  • arkadaşlar çözümü en son fefatihfe arkadaşımızın dediği media player classic home cinema yı kurarak buldum şimdi tüm hd filmleri hiç takılma olmaksızın çok rahat bir şekilde izliyorum çok teşekkür ederim hepinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.