Şimdi Ara

Km başına tüketimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar amerikaya gitme durumu gibi bir şansımız var arladaşımla yazın. Araba alıp seyahat etmek istiyoruz ülke genelinde ama benzin fiyatı korkutuyor. İstediğimiz araç ya Chevrolet K5 Blazer yada Toyota land cruiser eski olanlarında 1980 modelleri.

Bu iki aracın yakıt tüketimi km başına kaç litredir ?

Toyota Land Cruiser 1988
    Engine: 6-Cylinder L6, 4.0L

http://www.carsforsale.com/used_cars_for_sale/1988_Toyota_LandCruiser_213974613_4

Chevrolet Blazer 1979
    http://www.carsforsale.com/used_cars_for_sale/1979_Chevrolet_Blazer_223953933_43

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellolef -- 16 Ocak 2014; 10:52:52 >

• Yukarı.
  • amerikada benzin buradakinin 3 te 1 inden azına denk geliyor. 1 galon fiyatı buradaki litreyle neredeyse aynı fiyat. ancak verdiğiniz araçlar illaki yakar. ama o araçlarda bence yakıttan önce mekanik arızaları düşünmeniz gerekir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

amerikada benzin buradakinin 3 te 1 inden azına denk geliyor. 1 galon fiyatı buradaki litreyle neredeyse aynı fiyat. ancak verdiğiniz araçlar illaki yakar. ama o araçlarda bence yakıttan önce mekanik arızaları düşünmeniz gerekir diye düşünüyorum

Örneğin land cruiser'da 6 silindir 4 Litre yazıyor. Bu km başına 4 litre yakıyor anlamına gelmiyor değil mi ? Birde sizce bu araçların servisi yaptırıldıktan sonra 5000 mil civarı yolu çeker mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

amerikada benzin buradakinin 3 te 1 inden azına denk geliyor. 1 galon fiyatı buradaki litreyle neredeyse aynı fiyat. ancak verdiğiniz araçlar illaki yakar. ama o araçlarda bence yakıttan önce mekanik arızaları düşünmeniz gerekir diye düşünüyorum

Örneğin land cruiser'da 6 silindir 4 Litre yazıyor. Bu km başına 4 litre yakıyor anlamına gelmiyor değil mi ? Birde sizce bu araçların servisi yaptırıldıktan sonra 5000 mil civarı yolu çeker mi sizce

Güldüm :)

Hocam o araçlar uzun yolda kullanacaksınız o yüzden 100 km de 15 şifreyi çıkarın..

Land cruiser adam gibi bakıldıktan sonra seni öldürür :) 5.000 mil çocuk oyuncagı... Ama araç eski unutmayın hep bir süpriz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 litrelik bir motor 100km de uzun yolda 14 litre civarı tüketir. Ya da 1 galon ile 15 mil gidebilirsiniz aşağı yukarı.
  • @greencher
    15 şifreyi çıkarın kısmını anlayamadım dostum

@ilteris_
    O zaman 5000 millik (8000km) bi seyahatte 1000 dolar kadar benzin parası vermemiz gerekecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KM'yi uzun yolda yapmış araç..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

@greencher
    15 şifreyi çıkarın kısmını anlayamadım dostum

@ilteris_
    O zaman 5000 millik (8000km) bi seyahatte 1000 dolar kadar benzin parası vermemiz gerekecek.

15 litre demek istedim :)
  • Küçük bi hesap yaptım da litresini 0.98 dolar 8000 km'de 1100 dolar gibi bi fiyat çıktı. Sorun olmayacak gibi duruyor mekanik sorun yaşamayız umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.