Şimdi Ara

Klozet Kapağı Nasıl Takılır Değiştirilir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
63.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper bi konu olmuş gerçektende bizim klozetin kapakları öyle değil ama metal değişik soket tarzında bir şeyler var. Ve bizim klozetin ayaklarıda oynuyor babama anlatırım ben bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: umt_prds

Hocam fayans döşemeyi isteriz.

Klozet Kapağı Nasıl Takılır Değiştirilir ?

Bu Fayans İşi Baya Zor Bir Konu Ve Herkesin Yapabileceği Bişey Değil Diye Düşünüyorum Bende Anlamıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Tesisat

quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Senin klozetin vida deliklerinin karşısında kelebek başlı somun sıkmak için yer mevcut, arkası var yani, benim klozetin arkası klozetin porseleninin içinde, klozet komple çıkartılması mı gerekiyor hocam, deniz kabuklu bi kapak almıştım eski klozet vida plastiklerine tuturdum matkap ile filan, çok sağlıklı olmamıştı. Klozeti komple ayaklandırmak zor mudur? kısaca anlatabilirmisiniz, pis su banyoyu basmaz dimi :)

Şimdi Anladığım Kadarı İle Sizin Klozetiniz Duvardan Çıkışlı Modellerden Buraya Resmini Atabilirseniz Size Yardımcı Olabilirim

bunun modelinden hocam aynısı sanırsam, sökeyim mi?

• quote:

quote:

quote:

Senin klozetin vida deliklerinin karşısında kelebek başlı somun sıkmak için yer mevcut, arkası var yani, benim klozetin arkası klozetin porseleninin içinde, klozet komple çıkartılması mı gerekiyor hocam, deniz kabuklu bi kapak almıştım eski klozet vida plastiklerine tuturdum matkap ile filan, çok sağlıklı olmamıştı. Klozeti komple ayaklandırmak zor mudur? kısaca anlatabilirmisiniz, pis su banyoyu basmaz dimi :)

Şimdi Anladığım Kadarı İle Sizin Klozetiniz Duvardan Çıkışlı Modellerden Buraya Resmini Atabilirseniz Size Yardımcı Olabilirim

bunun modelinden hocam aynısı sanırsam, sökeyim mi?

Kapağını Açtıgınız Zaman Altında Vida Kısmını Göreceksiniz Bu Vidayı Yıldız Tornavida İle Sökebilirsiniz Sizinki Benim Anlattığım Klozetten Farklı Sizinki Direk Klozetin Kendisine Montaj Ediliyor Aynı Kapaktan Almanız Gerekli Kısaca Vidayı Biraz Gevsetin ve Kapagı Yukarı Doğru Çekin Çıktığını Göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Tesisat -- 7 Temmuz 2011; 17:32:42 >

• sökülmüyor onlar silikonlu büyük ihtimalle maket bıçağı ile komple klozet kaldırılacak ve vidaları içten somonuyla sıkılacak.sonra tekrar yerine yerleştirilecek ince kat silikon basılacak ve 24 saat oturulmayacak ve su değmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncore

sökülmüyor onlar silikonlu büyük ihtimalle maket bıçağı ile komple klozet kaldırılacak ve vidaları içten somonuyla sıkılacak.sonra tekrar yerine yerleştirilecek ince kat silikon basılacak ve 24 saat oturulmayacak ve su değmeyecek.

Bu Tip Klozet Kapaklarında Silikon Kullanılmaz Kapağın Takılma Prensibi Vidaları Sıkıştırıp İçerisindeki Dubel Gibi Olan Kartuşları Genleştirerek Sıkışmasıdır O Yüzden Vidayı Gevseltip Asılırsanız Çıkar
  • Silikonu kapak için söylemedim zaten tabanla ilişiğini kasdettim.Bu modele benzer bi model bende de mevcut ve çalışma sistemi aynı.Sonuç olarak arkadan el
    yordamı ile vidalar sıkılıyor sonra komple silikon ile monte ediliyor.Monte edilmiş sistemin üzerinde vida ile sıkma veya vidayı çıkarma gerçekleştirilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncore

Silikonu kapak için söylemedim zaten tabanla ilişiğini kasdettim.Bu modele benzer bi model bende de mevcut ve çalışma sistemi aynı.Sonuç olarak arkadan el
    yordamı ile vidalar sıkılıyor sonra komple silikon ile monte ediliyor.Monte edilmiş sistemin üzerinde vida ile sıkma veya vidayı çıkarma gerçekleştirilemiyor.

Sizin Dediğiniz Şöyle Doğru Eger Alttan Somunlu Sistemse Katılıyorum Ama O Modeller Eski Modellerde Ben Yeni Model İçin Anlattım Ama Dediğiniz Gibi Üstten Sökülmüyorsa Klozet Sökülmesi Gerekir

Benim Anlattığım Klozet Kapağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Tesisat -- 7 Temmuz 2011; 18:55:59 >

• Daha kolayı var
    telefon el alınır
    tesisatcı numarası çevrilir
    " eve cagrılır
    ve kapak takılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Allah Razı olsun.. Çok işime yaradı

+1
  • Başlığı görünce aklıma mont geldi ama anlatımmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Allah Razı olsun.. Çok işime yaradı

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Daha kolayı var
    telefon el alınır
    tesisatcı numarası çevrilir
    " eve cagrılır
    ve kapak takılır

Parasını verdikten sonra beni çağır bende takayım.
  • Bi dahakine klozetin kullanımını anlatır mısın? Resimli olursa iyi olur
  • Klozet kapağı yerinde güzel.
  • ups
  • quote:

quote:

Bu Fayans İşi Baya Zor Bir Konu Ve Herkesin Yapabileceği Bişey Değil Diye Düşünüyorum Bende Anlamıyorum :)

Sen de anlamıyorsan evdeki fayansları patlatırım hocam.

• quote:

quote:

quote:

Sen de anlamıyorsan evdeki fayansları patlatırım hocam.

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

Bende zaten hep klozet kapağının nasıl değiştiğini öğrenmek istemişimdir. Klozet bu sonuçta bilmek lazım.

• up.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Tesisat -- 15 Ağustos 2012; 2:36:45 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.