Şimdi Ara

Klozet Kapağı Nasıl Takılır Değiştirilir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
63.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş yeni konu açmak istemedim. Fotoğraftaki klozet eski tip bir klozet piyasadaki standart kapaklar olmuyor acaba bulabileceğim bir yol bilen var mıdır ?
    Klozet Kapağı Nasıl Takılır Değiştirilir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda da fotoğrafı bulunan Vitra'nın Retro modeli klozet kapağını yerinden çıkarmak için klozeti sökmek gerek sanırım? Başka türlü olabilecek gibi görünmüyor.

Klozet Kapağı Nasıl Takılır Değiştirilir ?Klozet Kapağı Nasıl Takılır Değiştirilir ?Klozet Kapağı Nasıl Takılır Değiştirilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Tesisat

quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs
    ebatları değişken olabiliyormu.

Klozet Kapakları Standart Olur Ama Sadece Bazı İçten Vidalı Olan Klozet Kapakları Var Ama Çok Kullanılan Birşey Değil Eğer Sizinkide Az Kullanılan Bir Klozet Değilse Standart Diyebilirim

Evde Duravit marka bir klozet var, kapağı kırıldı. Ben de ebatları standart olur sanarak "Marine Abs Amortisörlü Klozet Kapağı Gala-Asma" kapağını internetten sipariş vererek aldım.
    Duravit marka klozetimizin delikleri arası mesafe 21 cm idi
    Marine marka klozet kapağının delikleri arası mesafe 16 cm idi.
    Epeyce kafa patlattım, kapağı uyduramadım, sonuçta tek deliği vidalayarak kapağı kapattım.

Bu kapak da muhtelemelen döne döne kırılacaktır. O zaman klozeti mi değiştirsem acaba? Standart olmayan DUravit gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: niksaçmabişeybence

ben ellemem

Ben olsam eldivene yaparım ama ben yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssasainTurk -- 20 Nisan 2016; 22:07:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde tornavida ile bu vidaları söküp menteşeleri (yuvarlak metalleri kastediyorum)sökebilmem lazım ama vidalar sanki boşa dönüyor ne kadar çevirirsem çevireyim.

Kapak kırıldıktan sonra yavaş kapanan kapak aldım bu bahane ile ama eskisinin menteşelerini sökemediğim için elimde kaldı yeni kapak.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Klozet Kapağı Nasıl Takılır Değiştirilir ?Klozet Kapağı Nasıl Takılır Değiştirilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 18 Ağustos 2016; 1:57:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Normalde tornavida ile bu vidaları söküp menteşeleri (yuvarlak metalleri kastediyorum)sökebilmem lazım ama vidalar sanki boşa dönüyor ne kadar çevirirsem çevireyim.

Kapak kırıldıktan sonra yavaş kapanan kapak aldım bu bahane ile ama eskisinin menteşelerini sökemediğim için elimde kaldı yeni kapak.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Klozet Kapağı Nasıl Takılır Değiştirilir ?Klozet Kapağı Nasıl Takılır Değiştirilir ?

Hocam çıkarabildiniz mi ? Ben de ne yaptıysam çıkaramadım. Vida boşa dönüyor.

• İbouE İ kullanıcısına yanıt
    Ben yapamadım açıkçası. Kapıcı tornavidayla destekleyip kerpetenle assıla assıla çıkardı. Hiç acıma kaba kuvvetle asıl asılabildiğin kadar.
  • Otomatik amortisörlü ve çocuk klozet kapakları nasıl takılır bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buketzeli -- 22 Kasım 2020; 18:47:31 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.