Şimdi Ara

Klon Dosya Bulucu ve Akıllı Ram?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba ben bilgisayarımda advanced system care pro kullanıyorum yani lisanslı.fakat şu klon dosya bulucu ve akıllı ram olayını tam çözemedim eğer kullanan arkadaşlar varsa beni bu konuda aydınlatırlarsa cok sevinirim.


    klon dosya bulucuyla tarattıgım zaman bir çok dosya cıkıyo genelde hepsinden 3 er tane falan var.hepsi de mb derecesinde ama silmekle doğru mu yaparım ondan emin olamıyorum cunku bazı exe dosyaları da var.tarattıktan sonra bu listede gosterilen dosyalar sadece klonlar mı yoksa gösterilen dosyanın aslı da orda mı?ya da bunlara ne gibi bi temizlik işlemi yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim.

    akıllı ramle ilgili sorumsa bu kalıcı bir temizleme işlemi mi eğer bu işlemi gerçekleştirirsem bana ne gibi faydaları dokunur.arada yapılması gereken bi işlem midir?kullanımını da tam anlayamadım bu konuda da bana yardımcı olursanız cok memnun olurum arkadaşlar.şimdiden cok teşekkür ederim.







  • Hangisi klon hangisi asıl bunu sen bilirsin program bilemez o yüzden olan klonların hepsi ordadır. Yollarına bakıp el ile silmek daha mantıklı ben duplicate finder kullanıyorum klon dosyaları elle siliyorum aslını nereye bıraktığımı biliyorum böylece.
  • hmm anlıyorum ben de yanlış bişeyi silmekten korkuyorum işte.neyse olmazsa ellemem yanlıs bişey silip de sorunlara yol acmıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.