Şimdi Ara

KLİMAM TAKILDI VE İZLENİMLERİM ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hatayda(antakya- serinyolda) ikamet ediyorum ve günler sonra süren araştırmalarım ve sizlerden aldığım bilgilere dayanarak Mitsubishi'den İklimsa güvencesinde, 24.200 Btu/h soğutma kapasitesi ve 27.300 Btu/h ısıtma kapasitesi ile çalışan R410A gazlı,A sınıfı SRK71ZE-S1 inverter klima aldım..bu gün öğleden sonra gelip taktılar..ilk izlenimlerim aşşağıda mutlaka ve dikkatlice okuyun...saygılarımla..

    izlenimlerim......
    ii akşamlar klimam 5 saat süren bi mücadele sonunda takıldı ve şimdilik memnunum ama daha tam olarak kullanmadım..hele biraz zaman geçsin daha net belirtirim..bakalım öğlen saatlerinde çalışınca verimi nasıl ??

    ama şunu itraf edebilirim arkadaşım iklimsanın yolladığı servis elemanı 15 yıldır bu işin içinde olan biriymiş..eleman 25 yaşında idi ve ilkokuldan beri bu işin içindeimiş..inanın bana klimanın takımında ne lazımsa ne yapılması gerekiyorsa yaptı eleman her yaptığı hareketi anlatarak taktı odanın görünümüne klimanın duruşuna temizliğine her şeye danışarak paylaşarak yardımcı oldu..ben demeden vakumlamayı yaptı ve 9 dakkada vakumlama bitti sordum dedimki ortalama yarım saat sürüyormuş dediki borular 7 metre ve vakum cihazım büyük ve havada kalmadı çünkü çıkan havayı ilk dakkalar hissediyorduk..dedim ya arkadaşım allah servisine bağışlasın inanın bana bu iş için bitilmiş kaftan..hatay merkezde iklimsadan klima alanlar yaşadı çünkü güler yüzlü umut silooğlu adında bi elemana taktıracaklar..2 metre için 50 ytl boru masrafı alındı sadece..

    arkadaşlar işin aslı klima içinde gerekli şeyleri ileriki günlerde yazacam..ama şunu diyeyim servis 10 üzerinden 9 aldı neden 10 demezseniz 50 ytl ücret alımı idi oda servisteki çocuktan değil o esnada aradığım servis yetkilisinin sölediği fiattan..

    klimanın mersedesi daikin bu çocuğu gözden geçirsin bence....

    aklıma tek takılan şey Sharp'tan İklimsa güvencesinde, 23.880 Btu/h soğutma kapasitesi ve 25.590 Btu/h ısıtma kapasitesi ile çalışan yeni R410 gazlı, Eco Inverter AY-XP24GR klima almamakla kötümü ettim iyimi bu sorunun yanıtını ileriki günlerde daha net anlıyacam..ama asıl yanıt ikisinide denemek fakat o şansımızda yok..fakat Mitsbishi de övülen bi marka..bakalım artık aldık artık sıra kullanıp sonuçlarını görmek olcak...ama siz olsaydınız hangisini alırdınız tekrar sorsam ne derdiniz..cebinizde 3 milyar var ve iki klimadan birini tercih edin deseler hangisini seçerdiniz ??

    herkese saygılarımla..







  • quote:

    Orjinalden alıntı: baytar31
    allah servisine bağışlasın inanın bana bu iş için bitilmiş kaftan..hatay merkezde iklimsadan klima alanlar yaşadı çünkü güler yüzlü umut silooğlu adında bi elemana taktıracaklar..2 metre için 50 ytl boru masrafı alındı sadece..
    klimanın mersedesi daikin bu çocuğu gözden geçirsin bence....
    herkese saygılarımla..



    başlığa bakınca klima hakkındaki yorumları okuyacağımı sanmıştım.
  • Baytar31 arkadasım ne yaptınız cihaznız nasıl biraz kullanımınızdan bahsedin burda almak isteyen arkadaslara da bir yol gostermıs olursunuz yorumlarınızı bekliyoruz
  • mitsubishi iyi markadır ama mutsubishi electric olursa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizciqlik -- 5 Eylül 2008; 3:13:14 >
  • 24000 btu ev için fazla değilmi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sessizciqlik

    mitsubishi iyi markadır ama mutsubishi electric olursa

    Benim kurulumum(aynı model) yarın yapılacak. Makineyle ilgili yorumlarımı buraya yazarım.
    Bu arada birşey sorayım. Heavy nin 24000 lik modeli 2400 ytl(1 btu=10 ykr) . Electric ise 26000 liği 4284 ytl (1btu= 16 ykr) .Kısaca %60 birim olarak daha pahalı. Sizce fiyat performans olarak iki Mithsubishi arasında %60 fark verip Electrik almaya değer mi?
  • güle güle kullan.
  • Mokinto arkadasım burda indirmden sonraki fark %60 cıkar oda artık bazı modeller eski fiyattan olacak cunku stokları erımıs. Ama normalde Mitsubishiler arasındaki normal fiyat farkı %25-%30 arası yinede az degil tabiki saygı duyarım iyi aksamlar...
  • Cihazlarınız hayırlı olsun diyeyim yaz kıs sorunsuz kullanırsınız insallah! Ha bide kullanım izlenimleriniz neler eczaneye ve eve birer tane daha alcaktınız?
  • Yani bende şans olsa. Adamlar geldi elektrik yok..Bir aksilik olmazsa yarın 24000 lik için yorum yazarım.
    Bu arada evdeki klimayı(Dxk18) bugün 10 saat aralıksız kullandım. Sharp, Daikin, Toshiba,M Electric vs gibi üst sınıf hiç bir klimayı kullanmadığım için kıyaslama yapamıyacağım ama ilk çalışma anındaki yüksek hava üfleme sesi dışında bence gayet sessiz. Kumandanın iç ortam sıcaklığını göstermemesi bence eksi .Arçelik klimamda bile bu özellik var.soğutma performansından memnunum ama Ağustos ayındaki en sıcak günlerde nasıl olurdu merak ediyorum doğrusu.
  • Evet arkadaşlar,24000lik Mithsubishi inverterlı klimam takıldı. Şansızlıklar serisi devam etti ve klimanın yanındaki ufak bir kapak ve dış ünitenin kapağı hasarlı geldi. Parça değişimi için form tuttular. Klima yüksek güçde çalışırken oldukça sessiz. İş yerimin kapısı açık olmasına rağmen içerisi oldukca iyi. Şimdilik genel olarak memnunum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: samet007tr

    Cihazlarınız hayırlı olsun diyeyim yaz kıs sorunsuz kullanırsınız insallah! Ha bide kullanım izlenimleriniz neler eczaneye ve eve birer tane daha alcaktınız?


    eczaneye mi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metinT


    quote:

    Orjinalden alıntı: samet007tr

    Cihazlarınız hayırlı olsun diyeyim yaz kıs sorunsuz kullanırsınız insallah! Ha bide kullanım izlenimleriniz neler eczaneye ve eve birer tane daha alcaktınız?


    eczaneye mi

    Evet. Neden kafanız karışdı?
  • Arkadaşlar yıllardır kullanıyorum konuyu açanda benim 5 yıl olmuş hala tıkır tıkır çalışıyor....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.