Şimdi Ara

Klimadan anlayan arkadaşlar yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klimam su fışkırtıyor . altına geçince yağmur gibi yağdırıyor mübarek...
    daha önceden bu klima başka odada idi oraya yenisi alındı ve teknik servis geldi söktü yenisini taktı bunu başka odaya takmamız için 70ytl vermelisiniz deyince uyuz oldum ve bende kendim taktım hatamı yaptım bilmiyorum (ilk ve tek klima montajım ) su hortumu takılı ama nedense 2 saat çalıştıktan sonra su kaçağı yapıyor şıp şıp damlıyor fışkırtıyor işin kötü tarafı tam pc nin üstüne takmıştım şimdi açamıyorum biri kolay yolla nelere bakmam gerektiğini söylerse sevinirim

• Sanırım filitresi kirli klimanın, söküp su ile yıkayıp yerine tak. Filitreleri iş yeri gibi ortamlarda en az ayda bir kez temizlemelisiniz.
  • şu ön kapak altındaki şeyler mi ondan olacağına emin misin ? ben onları 8 aydır hiç temizlemedim dur bi temizliyim
  • Ön kapak altındaki plastik filitreler, içten dışa doğru yıkamalısın. Zaten üzerinde kir görünüyorsa sebebi odur. Hava akışına engel olduğu için su yoğuşması oluyor.
  • drenaj hortumunu kontrol et içerde yamuk kalmış olabilir.su tavada birikip fandan diaşri atiliyor büyük bir ihtimal..içerdeki tahliye hortumunda problem var
  • Eğer drenaja doğru eğim vermediysen (bu belli belirsiz bir eğimsir ama asla düz değildir) çalıştırdıktan 10-15 dakika sonra tablada su birikir, fan da dönerken bu suya çarpar ve yağmurlama sistemi gibi çalışır.
    Eğim verdiysen çıkış tıkalı olabilir, tabla yerinden oynamış olabilir, drenaj hortumu ucunda bir böcek yuva yapmıştır (buna gülmeyin gerçekten olabiliyor).
    Ali
  • cvp veren herkeze tşk

su çıkış hortumu tahliye işini yapıyor ama yinede bir müddet sonra su fışkırtıyor hatta bazen buz tutuyor buzları dışarı fırlatıyor.

işin garibi su tahliyesi çalışırken damla damla iken sustuktan 5dk sonra (buzlar eriyor sanırım ) çeşme gibi akıyor

klimayı sökmek istemiyorum bana cok iş cıkaracak tam altında pc var ve onca kablo yığını offff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 24 Haziran 2006; 3:03:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.