Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (9 Mobil) - 7 Masaüstü9 Mobil
5 sn
65.102
Cevap
959
Favori
4.961.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

klima almak üzereyim, yaklaşık 35 metrekare için 18 veya 24 bin btu'luk A sınıfı klima mı, yoksa aynı fiyata 12 bin btu'luk inverter klima mı tavsiye edersiniz? klimanın takılacağı oda 35 metrekare civarında olmasına karşın oda kapısını açarak hol ve evin geneline serinlik verebilmeyi umut ediyorum. antalya'da yaşadığım için kışın da ısıtma amacıyla klima kullanacağım. bu sebeple büyük kapasiteli veya küçük kapasiteli ancak inverter klima arasında kaldım. fikir verebilirseniz sevinirim...
    TEOMAN ?
    TEOMAN ?
  • bana dediysen; 280 sayfa içinden çıkamadığım için mecbur kaldım direkt yazmaya :)

yaw beyler şu harbi Inverter cihazları şöyle bir liste yapsanıza sevabına??

yine milleti inverter diye yiyor çakallar

Bir ara "A" sınıfı sallaması vardı bunu güzel yedi millet ve şimdilerde piyasa Inverter doldu ama yine vatandaşı yiyor çakallar

Haybeye Inverter diye abuk ubuk cihazları almasın insanlar!

Zaten hala Inv.cihaz kullanımı bilinmiyor!

Ayrıca herkese her şartta Inv.gerekmez!

Tasarruf yapacağım derken daha yüksek Elekt.Fat.ödersin(var böyle 2 Daire bizim Apt.da adamlar hala Inv.cihaz kullanmasını bilmedikleri
    için absürt rakamlara ödüyorlar he ay)

++
    ++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Arkadaşlar önceki gün SEG 12000 btu kilima baktım..İndirimleri ile beraber 650tl ye geliyor.20-25metrekare yer ve yılda sadece soğutma için 3 ay kullanılacak ..

Bilgi verirseniz sevinirim..
    İNTEL CORE 2 QUAD Q8400 4X 2660MHZ;İNTEL ECS G41T BEARLAKE CHİPSETLİ PCI-E 16X;asus GTS450;8192 MB(8 GB) DUAL DDR3 RAM 1333MHZ;160 GB HARDDİSK Serial Ata2 2,5 İNÇ;DVD-RW(DVDYAZICI+CDYAZICI+DVDOKUYUCU)
    LG MARKA;HD AUDIO 7+1 SES KARTI;LIAN LI PC-7B plus Black Aluminum;
  • AC klimam dün montaj edildi vakumunu da ısrar kıyamet yaptırdım.

Ancak benim sipariş ettiğim 53NQV035-M2. gelen iç ünite de bu 42NQV035-M2 kod vardı.

Siparişi direk AC fabrikasından bi tanıdık vasıtasıyla vermiştim. Bunun normal olduğunu söyledir. Var mı bir bilgisi olan?

BEŞİKTAŞK
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan8280

Arkadaşlar önceki gün SEG 12000 btu kilima baktım..İndirimleri ile beraber 650tl ye geliyor.20-25metrekare yer ve yılda sadece soğutma için 3 ay kullanılacak ..

Nerede bu fiyata geliyor bir bilgi verebilir misiniz?
  • herkese iyi akşamlar.benimde klima konusunda acil tavsiyeye ihtiyacım var.yardım ederseniz çok memnun olurum.

antalyada bir evimiz var.salonla mutfağı birleştirdik yaklaşık 40 m2 oldu.18 lik bir klima almak istiyorum.bunu dışında diğer küçük odalarada 3 adet alacağım 9 luk klima.

babam astım hastası oldugu için salona alacağım klimayı kaliteli almam gerek.antibakteriyel,sessiz çalışan duvar tipi veya invertor klimala tavsiyelerinizi bekliyorum.fiyat mümkünse salon için en çok 3500 e kadardır.ayrıca multi split taktırsam performans çok düşermi 4 klima içinde bunuda sormak istiyorum.herkese iyi forumlar.

cevaplarınızı bekliyorum
    .
  • bende ucuz yollu 9000 btu luk klima arıyorum şuan en düşük gördüğüm seg 9000 btu tekzende 590tl bi yandan diyorum almışken biraz daha ver hatta inverter al diyorum kendime ama en düşük inverter 1100 tl civarına elime ulaşıyor elektrik tüketimi göz önüne alırsak sadece soğutma düşünüldüğünde günde 5 saatten ayda inverter olanlar 25tl düz modeller 38 tl civarı çıkıyor hesap arada 15 tl bile olsa diyorum aradaki fark hep yaz düşünülürse 34 ay yapıyor bu konuda siz ne düşünüyorsunuz bu seg markayı alırsam başıma bela alırmıyım. Birde kliksa.com adlı sitede klima fiyatları çok düşük geldi heralde sitede fiyatlar yanlış yazılmış 499tl ye lg 12000 btu var görünüyor
  • BENİM ODA 20 MTKARE ÇATI KATI YALITIMSIZ TOSHİBA 13 SKVR ÖNERDİ SATICI ALDIM ALMAZ OLAYDIM YETERSİZ GELDİ KIŞIN ISINAMADIK LANET ETTİM OKADAR PARA VERİP ALDIĞIMA AMAN HA SENDE BU HATAYA DÜŞME YOKSA KLİMAYI HER GÖRDÜĞÜNDE TAFSİYE EDENEDE SATANADA SAYDIRIR DURURSUN

Düşündüğümüz alet bu.. Eğer öneriniz daha iyi bir alet varsa bekliyorum 300-500 lira esneyebilir bütçe..

Not: ısınma da önemli. 20m2 güneş gören salon. Tahta dogramalar. Panjurlar. Ara kat ev.. 18.000 btu altı pek kurtarmaz dediler..

Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar, sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryosync -- 27 Haziran 2012; 22:50:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xtedix

arkadaşlar merhaba,

klima almak üzereyim, yaklaşık 35 metrekare için 18 veya 24 bin btu'luk A sınıfı klima mı, yoksa aynı fiyata 12 bin btu'luk inverter klima mı tavsiye edersiniz? klimanın takılacağı oda 35 metrekare civarında olmasına karşın oda kapısını açarak hol ve evin geneline serinlik verebilmeyi umut ediyorum. antalya'da yaşadığım için kışın da ısıtma amacıyla klima kullanacağım. bu sebeple büyük kapasiteli veya küçük kapasiteli ancak inverter klima arasında kaldım. fikir verebilirseniz sevinirim...

Oraya 12 binlik bir inverter koyarsanız çok yüksek ceryan faturası ödersiniz.
    18'lik düz tip daha mantıklı olur.

Orijinalden alıntı: cryosync

Arkadaslar çok kısa zaman icinde inverter bir klima düşünüyoruz izmirde yaşayan kardesimin evi için,

Düşündüğümüz alet bu.. Eğer öneriniz daha iyi bir alet varsa bekliyorum 300-500 lira esneyebilir bütçe..

http://www.idealesya.com/urun/alarko-carrier-53nqv050m-x-power-gold-duvar-tipi-split-klima.aspx

Not: ısınma da önemli. 20m2 güneş gören salon. Tahta dogramalar. Panjurlar. Ara kat ev.. 18.000 btu altı pek kurtarmaz dediler..

Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar, sevgiler...

Siz hariçten gazel okuyup şu yeter-bu yetmez diyenleri boşverin, çağırın bir firmanın elemanlarını keşfe, ne gerekeceğini söylesinler.

12'lik klima uygundur denirse, düşündüğünüz AC gayet iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: linkek

BENİM ODA 20 MTKARE ÇATI KATI YALITIMSIZ TOSHİBA 13 SKVR ÖNERDİ SATICI ALDIM ALMAZ OLAYDIM YETERSİZ GELDİ KIŞIN ISINAMADIK LANET ETTİM OKADAR PARA VERİP ALDIĞIMA AMAN HA SENDE BU HATAYA DÜŞME YOKSA KLİMAYI HER GÖRDÜĞÜNDE TAFSİYE EDENEDE SATANADA SAYDIRIR DURURSUN

Yalıtımsız çatı katında hangi klima olsa sonuç olumsuz olur
    Klima çalışıp ısı üretiyor, ancak hava hareketli olduğu için çoğu yukardan dışarı gidiyor.

Yalıtım imkanı yoksa orada sadece soba, elektrik sobası-ufo gibi şeylerle ısınabilirsiniz.
    Yani havayı hareketlendirmeyen ısı kaynakları ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan8280

Arkadaşlar önceki gün SEG 12000 btu kilima baktım..İndirimleri ile beraber 650tl ye geliyor.20-25metrekare yer ve yılda sadece soğutma için 3 ay kullanılacak ..

Nerede bu fiyata geliyor bir bilgi verebilir misiniz?

tekzen mazalarında var fiyat 699 a iniyor.sadece 1 tl ye tekzen kart alıyorsunuz 50 tl indirim yapıyor.. hepsiburada.com da baya ucuz bir araştırın..
    İNTEL CORE 2 QUAD Q8400 4X 2660MHZ;İNTEL ECS G41T BEARLAKE CHİPSETLİ PCI-E 16X;asus GTS450;8192 MB(8 GB) DUAL DDR3 RAM 1333MHZ;160 GB HARDDİSK Serial Ata2 2,5 İNÇ;DVD-RW(DVDYAZICI+CDYAZICI+DVDOKUYUCU)
    LG MARKA;HD AUDIO 7+1 SES KARTI;LIAN LI PC-7B plus Black Aluminum;
  • üstad.kliksadaki fiyatlar sadece iç ünite fiyatlarıdır. senın kullanabımen için dıs unıtede taktırman gerekır. o yuzden sana ucuz gelmıstır.
    Ceyhanda sadece iklimsa yetkili servisi var. iklimsalarda m.heavylerin DXK serileri indirimde ama axses kartım olmadığı için taksit yaptırıp alamadım.Heavy lerin 12000 lik birkaç tane cihazı var galiba Bütçem 2000/2200 arası.Hangisini önerirsiniz.
    Aklım birde Alarko carrier 53 NQV 035M cihazda.ama ceyhanda servisi yok.
    Sizden ricam MHİ lerin hangi modelini öneriirsiniz.(fiyat,performans, sessizlik vb.)Ya da AC 53 NQV 035M alırsam servis sorunu yaşarmıyım.Adana ceyhan arası 46 km.
    23.5 metre kare odamda bosch 18000 lik inv. kullanıyorum ama performansından pek memnun kalmadım.

MHI DXK 12Z3(4)-S ile ALAR. CARRIER 53 NQV 035M arasında kaldım hangisi tasarruflu cihazdır acaba.

• Bimeks'in SAMSUNG 9000BTU 799TL kampanyasından klimayı aldım.
    Montaj için bakır boru ve ayakları eksik göndermişler. Samsung boru montajı icin extra 40tl metre basına ücret istiyor.
    Bimeksi defalarca aradım henuz bir geri dönüş yapamadılar.

İnternet üzerinden satın alınan ürünler için kullanılan 7 gün içerisinde mazeretsiz iade hakkımı kullanacağım.
    Bu firmalar insanları salak zannediyorlar galiba?

(Not: Samsung servisi sağolsun, fazlasıyla ilgilendiler.. Ama bimeks için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.)

Alacaklara bimeksi tavsiye etmiyorum arkadaslar..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.