Şimdi Ara

klima suyu içeri akıtır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımızın yolcu koltuğunun ayak ucu kısa mesafelerde bile ( yani şehir içi) ıslanıyor. Bu arada klimayı çalıştırıyoruz devamlı. acaba bu su klimadan mı geliyor, düşüncelerinizi bekliyorum

• BİDON FİLAN KOY BU SUSUZLUKTA BARİ BOŞA HARCAMA
    İŞİN GIRGIRI TABİ DOSTUM NE DUYDUM NE YAŞADIM AMA ARABAN SU İMAL EDEMEYECEĞİNE GÖRE KLİMA SUYU GİDERİNDE DELİK OLABİLİR,BAŞKA İHTİMAL VEREMİYORUM.ARABADA SUYLA İLGİLİ RADYATÖR VE SİLECEK SUYU HAZNESİ VAR AMA BUNLARLA ALAKASI OLACAĞINI ZANNETMİYORUM.SERVİS YOLU GÖZÜKTÜ HERHALDE İNŞALLAH FAZLA MASRAF OLMAZ.ARACININ MARKASI NE YENİ ARAÇMI ESKİMİ.?
  • arac 2005 meganeII bır kaç evvel kazadan dolayı klıma boruları servıste değişti inş servis bu işi garanti kapsamına alır
  • aracın yeniymiş ama kaza yapmıştım diyorsun,herhalde giderle alakalı hortumu ya zayıf taktılar yada hiç takmadılar.mutlaka hallet aracın içine suyun girmesi aracın taban kısmının paslanmasına sebep olabilir.hemde su aracın içinde kuruduğu zamanda aracın içi çok kötü rutubet kokar.eğer garantiden yapmazlarsa daha neyi yapacaklar?
  • herhalde kazadan sonra servis bir hata yaptı veya eksik bir iş çıkardı klimanın suyu içeri vermesinin tek nedeni bu olabilir garantiden yapılması gerekir bence
    quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

aracın yeniymiş ama kaza yapmıştım diyorsun,herhalde giderle alakalı hortumu ya zayıf taktılar yada hiç takmadılar.mutlaka hallet aracın içine suyun girmesi aracın taban kısmının paslanmasına sebep olabilir.hemde su aracın içinde kuruduğu zamanda aracın içi çok kötü rutubet kokar.eğer garantiden yapmazlarsa daha neyi yapacaklar?
  • Gider borusu tıkalı ise ön yolcu tarafına akıtır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.