Şimdi Ara

Klima Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malûm yaz geldi klimasızlık başa vuruyor. Geçen sene arabaya klima gazı doldurttum ama klimam soğuk hava vermedi. Klimacı da motoru çalışıyor fan arızalıdır dedi.
    Bugün baktırayım dedim. Polen filtresini değiştirdim. Radyatörün altındaki klima hortumu ezilmiş, sökemediler. Klimacıya gittim servise gönderdi servise gittim klimacıya git dedi vs klasik sanayi sorunu.
    Aracımın fanı klima açınca devreye giriyor. Klimacı motor da çalışıyor dedi. Polen filtresi de temiz ama tüm bunlara rağmen klimam soğuk hava vermiyor. Sebebi ne olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit: A/C yi açsam da açmasam da aynı soğukluğu veriyor araç

• Bir çok sorunu olabilir. Gazı kaçırmıştır, basınç sensörlerinde arıza vardır, klima kompresörü bozuktur, basınç değerleri uygun değildir vs vs.. Görmeden ne desek boş. Gittiğiniz klimacı işinin ehli biri değilmiş demek ki. İyi bir usta bulun hallederler.
  • Parayı sıkıştırırsan çözülmeyecek birsey degil,
    Yetkili servise git durumu anlat ,
    Sistematik olarak basit gibi görünsede zor iş, yada iyi bir usta veya klimacı bulcaksın.

• İşte iyi bir usta bulmak zor. 3 dükkana gittim üçü de fıs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorun bizde de oldu hatta konu açtıydım herkes gaz bitmiştir dedi 2 gün kaynar üfürdü sonra ki açtık soğuk üfürdü bugün ustaya gittik bakıma klima gazına baktı tam dedi Bi poleni değiştirdik eskimiş şimdi buz gibi üfürüyo

• Hutchinson atibaba kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir de o şekilde deneyeyim o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima soğutmama sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Yerden Isıtma Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • leon_312 kullanıcısına yanıt
    Bugün kaçak testi yaptırdım. Gaz dolumu yapılan yerde siboptan kaçırıyormuş. Sipariş verdik haftaya salı gelecek. Bir de usta kompresör yeterli basınç üretmiyor basıncı düşüyor dedi. Bu kompresör tamir edilebilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.