Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wonderkid23 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.709
Cevap
300
Favori
351.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wi-Fi özelliği olan bir cihaz isterseniz çok az bir farkla aşağıdaki modeli de tercih edebilirsiniz:

Klima Fırsatları Burada Toplansın !
     Klima Fırsatları Burada Toplansın !www.hepsiburada.com
    Kaira DTXR71E A++ 24000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatı
    https://app.hb.biz/Osz9js89JXly

@TiRaNTx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Astb33 -- 28 Haziran 2025; 22:36:41 >
  • Hocam iyi akşaşlar;

Oldukça sıcak olan Kahramanmaraş ilinde soğutmak amaçlı kullanmak üzere dublex müstakil evde zemin katta salon için (30mt2) 18binlik düşünüyoruz ayrıca üst katta ytak odasına taktırmak üzere (20mt2) fakat üst katta diğer 2 oda daha var çok ufak onlarında yararlnması istediğimiz için 18binlik düşünmüştük bize orta yollu marka model önerisinde bulunabilir misiniz? Teşekkür ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.Astb33 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar kaira 12 lik klima aldım. Bir hafta kullandım sıkıntı yok bugün favoriye bir mot ekledim en düşük fan seviyesi, 20° sıcaklık derecesi. dış ümite acayip bir titreme sesi duvara verdi. yaptığım seçimden ötürü mü yoksa o saatte tam güneş dış ünüte karşıdan vuruyordu onun etkisi mi? kapatıp açıp normal seviyede çalıştırınca ses titreme kesildi arasıra olsa da. Önemli bir sorun mu sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kom1989 K kullanıcısına yanıt

Merhabalar, alt kattaki salonunuz için 18.000 BTU yeterli gelebilir ama üst kattaki yatak odanıza 18.000 BTU haddinden fazla gelir ve tavsiye etmem. Uyurken zaten aşırı soğuk bir ortama ihtiyacınız olmaz. Aynı zamanda sağlığınız için de bu duruma dikkat etmenizi tavsiye ederim. 18.000 BTU klima aldığınız takdirde yatak odanız buz gibi olurken diğer odalar ılık - serin olacaktır ve bu durum konforunuzu olumsuz etkileyecektir. Bunların haricinde; klimanız, ortamı istenilen sıcaklık değerine getirebilmek için sürekli yüksek frekansta çalışmak durumunda kalacaktır. Buna bağlı olarak da daha fazla gürültü ve daha yüksek enerji tüketimi ile karşılaşabilirsiniz.

İhtiyaçlarınız doğrultusunda 18.000 ve 12.000 BTU klima alabilirsiniz. Toplam bütçenizi belirtirseniz model konusunda da yardımcı olabilirim. @kom1989

• Selamlar, 6 yıldır severek kullandığım sigma plus klimam var. Bir tane daha klima alma ihtiyacım oldu farklı eve, comfort ile plus arasında 7 bin tl fark var, farkı vermeye değer mi?

• gecegölgesi38 G kullanıcısına yanıt

Merhabalar, klimayı özellikle ilk çalıştırdığınız zaman en düşük fan seviyesinde tutmayın. Bu durumda, iç üniteniz ortam sıcaklığını algılayıp belirlemiş olduğunuz değere getirebilmek adına dış üniteye sinyal gönderecektir. Dış ünite de frekans yükseltip daha gürültülü çalışacaktır. Belirlemiş olduğunuz sıcaklık değeri de oldukça düşük ve fan hızı en düşük ayarda olduğu için klimanız tam kapasite çalışmaya geçmiş. Bu durumu engellemek adına, ilk çalıştırmada fan hızını en yükseğe veya otomatiğe alın. Oda sıcaklığı istenilen değere yaklaştığında veya geldiğinde fan hızını düşürebilirsiniz. Böylelikle daha etkili, daha hızlı ve daha ekonomik bir soğutma yapmış olursunuz. @gecegölgesi38

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Merhabalar, klimayı kullanacağınız alanın koşulları zorluysa ve Wi-Fi ihtiyacınız varsa Plus modeli tercih edilebilir. Koşullar zorlu değilse, amaç sadece soğutma yapmaksa ve Wi-Fi sizin için önemli bir özellik değilse Comfort modeli de işinizi görecektir. @Havya Makinesi

• Merhaba, salonuma 1 yıl önce Baymak 18000 btu klima aldım. Sadece 1 ay soğutma için kullanıldı. 2 gün önce soğutmamaya başladı. Sadece fan üflüyor. Servis çağırdım. Klimada bir iki ölçüm yaptı. Kart ve kompresör değişmesi lazım dedi. Elektrik dalgalanmasından olmuş dedi. Söyledikleri ne kadar doğru? Acaba sensör vs. arızası olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Değerli vaktinizi ayırıp yazdığımız için teşekkür ederim 18bin için 40bin 12 bin için 30bin bütçe ayırabiliriz, teşekkür ederiz

• ROLLING STONES kullanıcısına yanıt

Merhabalar, teknik konuda yeterince bilgiye sahip değilim maalesef. Bu yüzden bu konu beni aşar ve sizi de yanlış yönlendirmek istememem. Yalnızca şunu eklemek istiyorum: Kart değişimini mantıklı görebiliriz ama kompresör değişimi ne alaka? Kaldı ki kompresör değişimi de basit bir işlem değildir. Servisin bu işlemi doğru şekilde yapabilecek bilgisinin ve ekipmanının da olması gerekir. @ROLLING STONES

• kom1989 K kullanıcısına yanıt

Rica ederim, bütçenizin çok az üzerine Bosch 3000i modelini değerlendirebilirsiniz. Bu model Midea Xtreme Save altyapısına sahiptir. Performans ve verimlilik konusunda üzmeyecektir. Sadece biraz kırpılmış halidir. Wi-Fi özelliği bulunmamaktadır (opsiyonel) ve sağ - sol yönlendirme manuel olarak yapılmaktadır.

Üstteki modelin haricinde, LG Dualcool Plus (PC18SQ ve PC12SQ) modeline de bakabilirsiniz. Wi-Fi özelliği bulunmaktadır, iç ünitesi oldukça sessiz bir modeldir ve sağ - sol yönlendirme de kumanda üzerinden yapılabilmektedir.

Bütçemi zorlar derseniz yine Midea üretim olan ama Prime modelin altyapısına sahip Kaira, Rota Seal, Bosch CL2000U ve Airfel gibi cihazlara da bakabilirsiniz. Kaira ve Airfel için Daikin servislerinden, Bosch ve Rota için de kendi servis ağlarından hizmet alırsınız. @kom1989

Teşekkürler hocam, oda çok küçük aslında ancak ileride ev değiştirme durumunda aradaki 1000 btu’luk farkı arar mıyım diye düşünmeye başladım. Eskiden bakır boru ile geliyordu sigma cihazları halen öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 30 Haziran 2025; 11:40:10 >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Aradaki fiyat farkı biraz daha az olsa direkt Plus modelini alın derdim ama fiyat farkı da fazla olunca düşündürdü açıkçası. Bu yüzden kararı size bırakıyorum. Bakır boru konusunda ise bir değişikliğe gidildiğini duymadım ama yine de sorup teyit etmek daha iyi olur. Yerliler dışında alüminyum kullanan pek bir marka da yok zaten. @Havya Makinesi

Bende fiyat farkından dolayı comfort almaya karar verdim hocam. Salon zaten küçük, wifi aramıyorum, ısıtmaya gerek yok. İleride büyük bir eve geçersem o zaman düşünürüm onu da :) teşekkür ederim

• Kaira DTXR35E Wi-Fi 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima

bu modeli tavsiye eder misiniz? TCL alacaktım ama fiyatı artmış, uzmanları yardımcı olabilirse sevinirim HB'de şuan 24.500 ₺

• Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)

24.489₺

- Midea Prime platform

- Daikin teknik servis

- Dört metre bakır boru

- Dahili Wi-Fi modülü

- Peşin fiyata dokuz taksit

Klima Fırsatları Burada Toplansın !

https://app.hb.biz/kUX7rGduhzwD

• m.sun M kullanıcısına yanıt

Merhabalar, tercih etmenizde bir sakınca yoktur. Giriş segmentte oldukça fazla tercih edilen bir cihazdır. Midea üretimdir, servis hizmeti Daikin tarafından sağlanır, standart olarak Wi-Fi özelliği bulunmaktadır. Amacınız sadece soğutma olacaksa ekonomik şekilde de yapacaktır. @m.sun

sizin sayenizde öğrenmiş oldum. çok teşekkür ederim. bundan sonra öyle yaparım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kairada elektrik bağlantısı dış üniteye yapılıyormuş. Bilsem almazdım. Bilgisi olmayan varsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.