Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DüşLordu Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.779
Cevap
242
Favori
282.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

güneydoğu değilse yeter

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam öyle yapicam mecburen yoksa ugrasirdim bunlarla hala daha ilan montaj dahil satıyorlar bir de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Digitsunun 12000 BTU olan klimasını Hepsiburada Carrefour satıcısından aldım. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Klima kargoya verildiğinde servis kaydı açtım. 5 gün içinde geldiler. Dün kurulum vakumlamada yapilarak geç saatte yapıldı. Evim çatı alti, üste ev yok. Evim çok sıcak oluyor, klima yaklaşık 1 saat çalışmada oda sıcaklığını 30-31 dereceden 26 dereceye indirebildi. Daha da altına indiremedi neredeyse. Mutfak klima takılan salona yakın ve arada cam misali açıklık var. İşin özünde soğutma oldu ama 22 dereceler görülmediği için sürekli çalışıyor ki bu da aşırı bir elektrik masrafını çıkartabilir. Kumanda ekrani Küçük kullanışsız geldi bana. Daha erken belki ama ben 19 bin rakamlara mâl ettim ve sanki istenilen etkiyi yaratmayacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sewwenkalp S kullanıcısına yanıt

Keşke ücretsiz kesif yaptırsaydınız. 18000 ve üzeri gerekiyor gibi.

• Merhaba, Gree marka klima kullanan var mı? 18bin civarına buldum. Tavsiye eder misiniz?

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt

Gree için ben hep iyi yorumlar okudum. Bulduğunuz kaç btu? Fiyat çok uygun sanki.

• mmucit M kullanıcısına yanıt

Üstad, oda çok büyük değil 16 M2 ya var ya yok. Keşife gerek görmedim, önceliğim fiyatti. Mutfak yakın onun etkisi çok oluyor, arayi kapatacak Pimapen yaptırabilirsem fark olur. Ama çok sıcak havalarda 22 dereceleri görmek mümkün değil gibi. İşin özünde düşünen arkadaşlara fikir olsun diye yazdım. Bende keşke en kötü sigma alsaydim diye düşündüm. İlgine teşekkürler üstad.

• Bir arkadaşım iki adet demirdöküm marka klima dış ünitesi verdi, iç ünitelerini depoladığı yerden çalmışlar. Benim de klimaya ihtiyacım var, acaba içi ünitelerini nerede bulabilirim?

• Baymak Elegant Prime 12 aldım, 1 gün olmadan teslim edildi fakat montaj için 1 hafta sonrasına randevu verdi. Yaz bitti be kardeşim

• Mitsubishi Heavy Mitsubishi Diamond SRK63ZR-W(S) A++ 21000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima

71,250 TL'ye düştü

Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 1,995 TL de para iadesi alabilirsiniz.

idefix
    Mitsubishi Diamond SRK63ZR-W(S) A++ 21000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima - idefix
    https://www.idefix.com/mitsubishi-diamond-srk63zr-ws-a-21000-btu-inverter-duvar-tipi-klima-p-2478088

• Guzelyali kullanıcısına yanıt

Mesajınızı yeni farkettim, klima kaç btu ve kaç m2? Bir de mitsubishi electric ve mitsubishi heavy markaları farklıymış üretim olarak, aynı sanıyordum.

• xgitarx kullanıcısına yanıt
    Electric ve heavy farklıdır, ama ikiside çok kalitelidir.. klima/tv/yatak , bu üçlü hayat konforu için önemli şeyler.

msz-ge42va
    sogutma 14.331
    ısıtma 18.425
    diye yazıyor.

bizim salon ile koridor arası kapımız yok, ayrıca 2 oda ve 1 mutfak kapısı açık olarak, 3 cephe açık bir ev ve batı/kuzey/güney cepheli, neredeyse 110m2 evin büyük kısmı, 50-60 m2, en az 10 yıl oldu, nazar değmesin sorun çıkarmasın, parasını sonuna kadar hakeden bir cihaz, ayrıca neredeyse 18 saat açık gün içinde ve haziran ayı 650 lira elektrik parası geldi izmir’de, temmuz ayı faturası henüz gelmedi, ve gerçekten sessiz bir klima.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 27 Temmuz 2024; 13:58:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daha 45-50 gün önce 14-15 bin liraya satılan klimalar 25-26 bin lira, fırıldak bayram günü satılır hesabı...

50 günde dolar mı arttı, asgari ücrete mi zam geldi, devrim ihtilal mi oldu? yazık bu memleketimin insanına  

• sewwenkalp S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hayırlı olsun. 22 derece çok düşük bence. 30-31 derece olan ev için 24-25 dereceye ayarlarsanız daha verimli olur.

• Arkadaşlar 24.000 btu klima arıyorum, 50 bin bandında ama hiçbir fikrim yok, marka ve model tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim. Evim 3+1, 30-35 m² salon diğer odaları da biraz serinletsin istiyoruz. İzmir

• omeryasin O kullanıcısına yanıt
    Hocam yerinde olsam 2 tane 12.000 alır iki taraflı kurarım. Salona koyar full çalıştırırsan salonda oturamazsın diye düşünüyorum.

• seeder kullanıcısına yanıt

Odalar arası mesafe var hocam, ikili alırsam montajı nasıl olur hiçbir fikrim yok. Zaten yatana kadar salonda oturma, yatarken de yatak odasına biraz serinlik gelsin istiyoruz. Çevremdeki örneklere göre 24 btu'da karar kıldım marka model bilgim yok, tavsiye istiyorum.

• 24binlik salona fazla.
    Bence salona 12binlik/18binlik, yatak odasına 9binlik yeterli.
    Bu şeklide de multi yapabilirsiniz. Dış ünite bu iki odanın arasına bir bölgeye monte edilebilirse, sıkıntı olmadan 2 odaya dağılım olur.

• omeryasin O kullanıcısına yanıt

1 dış üniteye 2 iç üniteli multi split alacaksınız hocam. 24.000binlik yani 12-12 btu besleyecek şekilde

• realgs kullanıcısına yanıt

multi ile 2 adet klima fiyatı arasında fiyat farkı yok anlamıyorum. multide dış ünite bozulursa 2 yer de çalışmaz. diğer türlü biri çalışır diğer yerin sıcağını kırar.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.