Şimdi Ara

KLİMA Dublekste Tavsiye edilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

forumdaki klima ile ilgili konuları okudum... Benim sorum ise Dubleks bir dairenin (Apartman Dairesi) , orta boşluğa bir adet klima takılarak heryer soğutulabilirmi ? (Mesela 25,000 veya 26000 BTU kapasiteli) Yani açılan odalar... en üst kat olduğu için sıcaklarda evin içi epey sıcak oluyor... Yardımcı olursanız sevinirim...

Selamlar

• Bizim ev tripleks ve orta katta 19200 BTU luk klima var. Alt kati kapatiyoruz. Klima sicakligi 23-24 derece yaptigin zaman orta katta salonda oturulabilir bir serinlik oluyor ama bu sekilde calistirirken ust katlar cok fazla serinlemiyor.(eskisine gore serin ama bu yaz sicaginda oturmak icin yeterli degil kapi pencere kapali iken) Bunun icin klimayi 18 derece yapiyoruz bazen boylece ust katta odalar serinliyor ancak bu seferde orta kat buz gibi oluyor :)

Orjinalden alıntı: akocak4

Merhaba,

forumdaki klima ile ilgili konuları okudum... Benim sorum ise Dubleks bir dairenin (Apartman Dairesi) , orta boşluğa bir adet klima takılarak heryer soğutulabilirmi ? (Mesela 25,000 veya 26000 BTU kapasiteli) Yani açılan odalar... en üst kat olduğu için sıcaklarda evin içi epey sıcak oluyor... Yardımcı olursanız sevinirim...

Selamlar

hayır sogutamazsın arkadaşım split klimalar odalara takılan cihazlardır bütün eve olmaz öyle yapacagına 2 tane al ayrı ayrı kullan daha az elektrik parası verirsin iyi geceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: akocak4

bu ayaklı klimalar varmış.. seyyar onları tavsiye edermisiniz ? istediğin odaya taşıyabileceğin....

hayır arkadaşım performansları kötü

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.