Bildirim
klima çalışırken duruyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ee ne olacaktı ki oda sıcaklığı istenen düzeyegelince kendini kapatıyor sonra yine açıyordur oda sıcaklığı değiştiğinde -
quote:
Orijinalden alıntı: sendomi
ee ne olacaktı ki oda sıcaklığı istenen düzeyegelince kendini kapatıyor sonra yine açıyordur oda sıcaklığı değiştiğinde
hocam o kadarını ben de biliyorum tabii de . bizdeki çok sık oluyor. hani yarımsaat çalışıp odayı soğutup sora kendini beklemeye alma olayı değil. bu dedğim 5 dakkada 1 olan olay. -
klimanın set değeri kaç derece onu yazsana -
quote:
klimanın set değeri kaç derece onu yazsana
set değeri dediğiniz ? çalıştma sıcaklığı ise 18 hocam. acaba dedim zorlanıyor ondan mı oluyor. 23-24 de denedim yine aynı oldu -
bir tuhaflık var 18 derecede hiç yapmaması lazım belki 24 falan yapabilirde sen servisi ara bence -
quote:
bir tuhaflık var 18 derecede hiç yapmaması lazım belki 24 falan yapabilirde sen servisi ara bence
en son o olucak sanırım. şimdi filtre falan temizledim belki işe yarar diye. sanki biraz daha fazla hava üflüyor gibi geldi. filtreler baya tozlanmış -
bosh servisinde 2 yıl çalıştım sıtajerliğim hariç muhtemelen cihazın kartında veya sensörlerinde sorun warki hatalı algılamada otomatiğe geçiyor... -
Veya uyku modu açık olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X