Şimdi Ara

klima çalışırken duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
16.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler. bosch 12000 lik klima var odada. klima çalışırken duruyor ve sadece fanı çalışıyor. sonra tekrar soğuk vermeyedevam ediyor. neden olabilir ?

servisi çağırsak ne kadar tutar tahminen? garantisi yok çünkü.

• ee ne olacaktı ki oda sıcaklığı istenen düzeyegelince kendini kapatıyor sonra yine açıyordur oda sıcaklığı değiştiğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

ee ne olacaktı ki oda sıcaklığı istenen düzeyegelince kendini kapatıyor sonra yine açıyordur oda sıcaklığı değiştiğinde

hocam o kadarını ben de biliyorum tabii de . bizdeki çok sık oluyor. hani yarımsaat çalışıp odayı soğutup sora kendini beklemeye alma olayı değil. bu dedğim 5 dakkada 1 olan olay.
  • klimanın set değeri kaç derece onu yazsana
  • quote:

klimanın set değeri kaç derece onu yazsana

set değeri dediğiniz ? çalıştma sıcaklığı ise 18 hocam. acaba dedim zorlanıyor ondan mı oluyor. 23-24 de denedim yine aynı oldu
  • bir tuhaflık var 18 derecede hiç yapmaması lazım belki 24 falan yapabilirde sen servisi ara bence
  • quote:

bir tuhaflık var 18 derecede hiç yapmaması lazım belki 24 falan yapabilirde sen servisi ara bence

en son o olucak sanırım. şimdi filtre falan temizledim belki işe yarar diye. sanki biraz daha fazla hava üflüyor gibi geldi. filtreler baya tozlanmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı motoru hiç durmuyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bosh servisinde 2 yıl çalıştım sıtajerliğim hariç muhtemelen cihazın kartında veya sensörlerinde sorun warki hatalı algılamada otomatiğe geçiyor...
  • Veya uyku modu açık olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.