Şimdi Ara

Klima borusu izolasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimize klima taktırdık. Kısmetse bu yaz terlemeden atlatacağız. Montaj yapıldı borular evin dışında iki üniteden dış üniteye doğru gidiyor. Bu konuda iki sorum olacak. Bilen arkadaşlar da cevaplarsan bana en değer ihtiyacı olan arkadaşlar faydalanır diye düşünüyorum.

1. Yazları burası çok sıcak oluyor. Kışında doğal olarak yağmur oluyor. Borular normal dışarıdan geçirdiler izolasyon mantığıyla kaplar falan. Ek olarak klimaları klima kanalı içerisine alsam mı diye düşünüyorum. Bu dediğim kanal internette bulunan satılan Mutlusan marka plastik kablo Kanalı gibi kanallar. Güneşin yakıtı yakıcı etkilerinden korumak için iyi olur diye düşündüm. Uzmanlarımız ne düşündü acaba?

2. Montaj sırasında fark etmemişim. Dış üniteye giren bakır borulatin son 5-6 cm’inde üzerinde herhangi bir izolasyon yok. Bunun bir zararı olur mu? Bu konuda ne yapabilirim. Dış ünitenin fotoğrafını da ekledim. Açık dediğin yerler kırmızıyla yuvarlak içerisine alınmış.

Bu arada klimanın markası Arçelik . Ben bakarım onu yazdım ama birkaç farklı konuda okuduğum kadarıyla alüminyum da olabilir.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Klima borusu izolasyon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba,

Hepimizinki böyle keyfine bak anca dış yalıtım tamamen yıpranırsa bakarsın arçelik serisleri genellikle kötü işcilikle ünlü keşke farklı marka alsaydınız ama sağlık olsun hayırlısı olsun.

• İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt
    İçime su Serptiniz. İlk taksit zaten kredi kartından çekildi. Yapacak bir şey yok 😛

• Bu arada bahsetmeyi unutmuşum. Bu bir multi klima. Arçelikten teknik servis kaydı açtım. Aynı gün içinde dönüş yaptılar. Telefonla aradılar. Muti klimalarda terleme yapmaması için böyle bıraktıklarini söylediler. Özetle gelip bakmadılar fotoğrafını da görmediler direk bunu söylediklerine göre böyle yapıyorlar diye düşünüyorum. Eğer bilen biri varsa yardımcı olursa gerekirse tek tekrar servis kaydı açacağım

• yemreg1 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam montaj kitleri genelde bu şekilde olur. Çıplak görünen kısım kaynak yapıldığı için bakır, geri kalan kısmı alüminyum olur genelde. Tabi komple bakır olanlar da var ama fiyatından dolayı pek tercih edilmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klima iç ünite su damlaması
    geçen yıl açıldı
    Klima Dış Ünite Takozları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.