Şimdi Ara

klima borusu ile ilgili desteğinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

samsung boracay 18000btu klima aldım kurdular 4 gündür kullanıyoruz. fakat bugün farkettim.

klimanın borularını duvardan geçirdikten sonra öylece açık kalmış ordan soğuk hava geliyor ben orayı neyle ve nası kapatayım şimdi boru geçtiği için dikkatli davranmak istedim açık durması iyi değil soğuk giriyor ben ısınmak için bu yapıyı kurdururken bu delik iyi olmadı.

2. de klima çalıştığında şakır şakır kompresörden su geliyor nerden geliyor bu su anlamış değilim.

yardımcı olursanız memnun olurum.

• Su akması normal cunki defrost a girmekde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah peki o borunun geçtiği deliği nasıl kapatırım ???
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    İçinden macun cikmadimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

İçinden macun cikmadimi ?

İşte o macunlamı kapatıcam onu sormuştum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

arkadaşlar merhaba,

samsung boracay 18000btu klima aldım kurdular 4 gündür kullanıyoruz. fakat bugün farkettim.

klimanın borularını duvardan geçirdikten sonra öylece açık kalmış ordan soğuk hava geliyor ben orayı neyle ve nası kapatayım şimdi boru geçtiği için dikkatli davranmak istedim açık durması iyi değil soğuk giriyor ben ısınmak için bu yapıyı kurdururken bu delik iyi olmadı.

2. de klima çalıştığında şakır şakır kompresörden su geliyor nerden geliyor bu su anlamış değilim.

yardımcı olursanız memnun olurum.

Merhaba.Macun ya da beyaz ceresit akrilik mastikle harika oluyor.Ben akrilik mastikle yaptım beyaz çok güzel durdu.Kışın dış üniteden yazında iç üniteden su gelmesi normaldir.

• içinden çıkan macun ile güzelce kapadım artık ordak soğuk hava gelmiyor. ama bişey sorucam , vakum lama yapmadı herif acaba bunun klimaya etkisi olurmu.. havasını aldı ama vakum yapmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.