| _____________________________ |
KLİMA ARIZALARI BURAYA (22. sayfa)
-
-
-
Kışın dış üniteden su akıtması normal midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
10 yıllık bir rubenis klimam var en az 3 yıldır hiç kullanmadım ihtiyacım olmadı... son bir haftadır onundeki operation ısıgı yanıp sönüp bip bip bip die ses cıkarıyor müdahale edemiyorum... prizide gardrop arkası kalmıs cekemyorum :) varmı yardımcı olabilecek...
_____________________________ -
Klimam seg durduğu yerde er06 hatasi vermeye başladı garantiside bitti kullanmadikta yani ne olduda bozuldun durduk yere er 06 hatasi neyden olur illa servismi cagirmak laizm
Bu konuyu nasıl çözdünüz? Şuanda aynı problem bende varsa.
evde mitsubishi heavy klima var. 4 yıldır kullanıyorum. ilk aldığım sene klima normal şekilde bir süre çalışıp duruyor sonra tekrar çalışmaya başlıyordu. ama 3 senedir hangi sıcaklığı ayarlarsam ayarlıyım hangi mevsim açarsam açayım durmadan çalışıyor. örneğin antalya sıcağında sıcak üfleme moduna alıyorum, 20 derece ayarlıyorum. içerisi hamam gibi ama hiç durmadan saatlerce çalışmaya devam ediyor. sorun neden kaynaklanıyor olabilir.
daikinde böyle birşey nasıl olmuş shira plus üst modeller den birisiyidi . onlarda mı bozmuşlar kaliteyi bu denli çok kötü ozaman. kimyasal bir yıkama vs yapıldımı bakım vs yoksa bu paslanma durumu kendi kendine mi oluştu ?
Kendi Kendine. Herhangi bir bakım filan yapılmadı. Toz filtrelerini temizlerken fark etmiştim.
Klima hala duruyor aktif kullanıyorum. O pas ilerlemedi daha fazla ama duruyor.
Merhaba arkadaşlar
1 ay önce TCL klima aldım bir sorun yoktu ama iki gündür yarım saat çalıştıktan sonra garip sesler çıkartıp üflemeyi durduruyor, bir kaç dakika sonra tekrar üflemye başlıyor. Sürekli aynı döngü. sorun nedir acaba bilen var mı?
Rica ederim, babama almak icin dusunuyordum shira plus modelini, benim kötü mitsubishi maceramdan sonra, daikin mi alsak dedim babama , fakat sizin sorunu görünce bir sasirdim açikcasi, memnunmusunuz hala sessiz mi bu önemli bizim için ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
sagopa kajmer bile değil artık pesimist
popüler kültere kölesiniz artık hepiniz -
ek olarak paylaşayım, 2 tane daikin en üst model klima bozuldu. 2012 gibi almıştık. Elektrik kesintisinden gittiler. Servis 10 yılı geçtiği için hiç sallamıyor zaten. Birinin kartı mı gitmiş dediler 15 bin gibi bir şey istemişlerdi. Diğerinin sorununu bulamadılar bile çalışmıyor dediler. Klimanın biri çöp öyle duruyor duvarda. Bu ara da 2008 de aldığımız vestel klimaya hiç bir şey olmadı o kesintide :) Hala çalışıyor.
Ben bir daha daikan alamam. Tavsiye de etmiyorum.
Sessizden kastınız dış ünitesi ise benim koruma yerde o. Yağmur, çamur toz girmiyor. O yüzden bir ses yok.
Ses olarak iç ùniteyi sordum , dis motor 7 m uzakta olacak duyulmaz o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
sagopa kajmer bile değil artık pesimist
popüler kültere kölesiniz artık hepiniz -
Üflediği havanın sesi var şiddetine göre. Harici bir ses yok.
Merhaba arkadaşlar,
Bende samsung AR12JSFSCWKN model ürün var.
Klima açılınca videodaki gibi bir hata veriyor.Kullanma klavuzundan o lambaya baktım single mode diyor (Türkçesi Tek kullanıcı göstergesi).Ekonomi için tercih edilen mod.Cihazı açıyorum o moda geçiyor ve kumandadan iptal etmeme rağmen klima düzgün açılmıyor.
İnternetten araştırdım cihazı resetlemek için.elektriğini kesip 5 dakikadan uzun süre beklersem cihaz bazen açılıyor bazen açılmıyor.Sebebini tam anlayamadım kalıcı bir çözüm de bulamadım.Önerisi olan var mı?
.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt