Şimdi Ara

Klima açıkken araçta titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımda klima açıkken, devir sürekli düşüyor araç stop edecekmiş gibi olup tekrar normale dönüyor dolayısıyla hissedilir bir titreme yapıyor rahatsız edici bir durum.

Birkaç kere de yolda 20 30 km hızda giderken stop etti, ama sadece klima açıkken yapıyor bunu. Klimasız giderken 1 kere bile stop etmedi araç.

Sebebi ne olabilir ?

Bir de 1. ve 2. kademe çalışmıyor benim aracın o nedenle 3.kademede klima açık oluyor. Ama 4. kademede bile olsa bu devir düşme olayı normal midir ki ?

• klima açınca normalde devir yükselmesi lazım,benim araçta rölanti bile yükseliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

klima açınca normalde devir yükselmesi lazım,benim araçta rölanti bile yükseliyor

Valla araç rölantideyken devir en alta inip geri yukarı çıkıyor stop etmek üzereyken son anda düzeliyor. Ama aracı kaldırırken her zamankinden daha fazla gaz vermek gerekiyor bu normal galiba ama devirin düşmesi tuhaf gelmişti bana da.
  • serseri121 kullanıcısına yanıt
    aracınız lpg li mi

• Evet araç lpg li, 4 ay önce filan gaz ayarı yaptırdım klima açık değilken vites geçişlerinde ve rölantide titreme olmuyor
  • serseri121 kullanıcısına yanıt
    klima açıkken ayar yaptırın,klima için motorun extra yakıta ihtiyacı var ,ayar yaptırırsanız sorun kalmaz. birde motor 1.2 gibiyse lpg de klimayı kaldırmaz

• Klima açıkken yapılsa düzelir mi acaba ? Araç 1.6 100 beygir çekişinde bir sıkıntı yaşamadım klima açıkken de çekişi normal ama sadece rölantide stop edecekmiş gibi yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima sorunu
    12 ay önce açıldı
    Araçta LED sinyal sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Corsa d aracım lpg de klima açıkken ve ışıkta beklerken sarsıntı yapıyordu. Benzinde yapmıyordu. Usta lpg nin rölanti ayarını yükseltti düzeldi.

• bera beran B kullanıcısına yanıt
    7 yılda bir şeyler halledilmiştir bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.