Şimdi Ara

kliksa samsung S4 949 lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
6.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150 TL hediye cekim vardi.kitaplik ekledim.860-75 puan-20:780 civarinda malettik..750 resmi Samsung ürünü alan varsa telefoncu ya 850-900 a versin milleti yemeyin gurbanlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 liraya alışveriş sonrası verilen 55 çek dahil mi hariç mi?
  • Maximum kart puan ve ceklerle birlesirmi ?

• 750 ye alinan urunun matematiksel hesabini biri yazsada baksak . Gelecek cekidemi dustunuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

750 liraya alışveriş sonrası verilen 55 çek dahil mi hariç mi?

Çek nedir acaba? Bulamadım...

Bir de bu kampanya ne zaman bitecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

750 ye alinan urunun matematiksel hesabini biri yazsada baksak . Gelecek cekidemi dustunuz .

ben söyleyeyim hemen ; 1100tl alışveriş yaptım alacağım birşeyler daha vardı.orda 100 hediye çeki düştü sonra 111tl para puan.

aldığım telefon 969tl gold rengi s4,760tl ye falan geldi.tabii cepten 1100tl çıkmış oldu

ithalatçı garantili yalnız kapalı kutu ve tr sarj aletliydi.bikaç gündür kullanıyorum sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

quote:

750 ye alinan urunun matematiksel hesabini biri yazsada baksak . Gelecek cekidemi dustunuz .

ben söyleyeyim hemen ; 1100tl alışveriş yaptım alacağım birşeyler daha vardı.orda 100 hediye çeki düştü sonra 111tl para puan.

aldığım telefon 969tl gold rengi s4,760tl ye falan geldi.tabii cepten 1100tl çıkmış oldu

ithalatçı garantili yalnız kapalı kutu ve tr sarj aletliydi.bikaç gündür kullanıyorum sorun yok.

dist garantili yazmış arkadaşlarda birşey kaçırdıkmı diye merak ettiydim. direk 750 ye mal etmek tabiki zor . bulsam 750 den verecek toptan alırım.

• quote:

quote:

Cepten 1000 lira çıkmış olması gerekiyor. 111 lira da puan verdi

• Eski kralın fiyatı bu kadar düşmüş mü

• Stok bitmiş sanirim kacirdim eşim icin alacaktim tekrardan stoklara girermi aceba?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Olması gereken fiyatlara düşüyor. Daha da düşmesi lazım. Fiyatina gore donanımı en berbat telefon bu cunku. G2'nin yaninda esamesi okunmaz.

Antutu 32000 aliyor. S5 moduyla telefon ucuyor ve neredeyse s5 ten farki kalmiyor. Su an kullandigim S5 ten cok daha kibar,kenar bosluklari daha az. Kamera ekran cok iyi LG2 pil cikmiyor,hafiza artmiyor. Bu fiyata s4 ten daha iyi bir telefon yok.

• quote:

Olması gereken fiyatlara düşüyor. Daha da düşmesi lazım. Fiyatina gore donanımı en berbat telefon bu cunku. G2'nin yaninda esamesi okunmaz.

Bence 760tlye mal oldugu icin iyi ama bikac gundur kullaniyorum.gereksiz cok fazla ozelligi var.o yuzden sattigim motog bana daha guzel geliodu.mesela alarmi gpsten bulundugun yere gore degistirebilme secenegi var.alt taragi bi alarm kurcaz bin tane opsiyon cikiyor.mesela halen gos takibi ve elle ekran kaydirma olayini cozebilmis degilim.

• anasayfada ürün var ama link uçmuş

tüh kaçırdık
  • Bugün son gün! Ankara'da oturuyorum, İşbankası kartım var, 75 TL'ık indirim puanı da gelecek. Almak isteyen olursa 949-75=874 TL'ya alabiliriz. Bugün ısmarlarım 2 güne kadar gelir, kutusunu açmadan almak isteyene teslim edebilirim. PM atınız.
  • Kalmamış ki. Ben dün aldım çerez gibi satıldı valla.
  • Kalmamy?. Ne güzel opet indirimi de gelirdi :)
  • tekrar stokta ama opet sayesinde artık 1000 lira telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trustuer

geçen hafta disbiritör garantili n11' de 750'ye falan mal etti millet:)

Geçen hafta indirim bombasıydı ya S4'ü 800 TL'ye kadar indirmiştim bende herşeyi ekleyince taksit olmayınca vazgeçtim peşin vermek işime gelmedi
  • quote:

quote:

Bence 760tlye mal oldugu icin iyi ama bikac gundur kullaniyorum.gereksiz cok fazla ozelligi var.o yuzden sattigim motog bana daha guzel geliodu.mesela alarmi gpsten bulundugun yere gore degistirebilme secenegi var.alt taragi bi alarm kurcaz bin tane opsiyon cikiyor.mesela halen gos takibi ve elle ekran kaydirma olayini cozebilmis degilim.

Moto G kaça sattiniz? Bende s4 ün bu fiyatlarını gördükçe değiştirmeyi düşünmeye başladım da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EN.ES

quote:

quote:

Moto G kaça sattiniz? Bende s4 ün bu fiyatlarını gördükçe değiştirmeyi düşünmeye başladım da

walla sahibinden de 500 den ilan koydum ama zaten 450 ye satan vardı.yani en ucuz benimkinin ayarında olan 450 tl ye inecektim.

450 tlye gün bile demiyorum , saatler içinde satıldı , hatta 3 alıcı çıktı.s4 geldikten sonra (1 gün sonra) direk sattım , biraz zarar ettim tabii ama s4 alanlar daha çok zarar etmiştir.

totalde mantıken ikinci el dist garantili motog satıp sıfır paralel s4 ü 300tl farkla almış oldum.bence iyi ama samsungun bu kadar değer kaybetmesi inanılır gibi değil.
    motog ile s4 ü kıyaslamak gerekirse , bana sonarsan motog çok daha hızlıydı nedenini bilmem ama s4 te çok fazla gereksiz ve kafa karıştıran özellik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusaaa -- 28 Ekim 2014; 20:53:58 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.