Şimdi Ara

Kliksa hediye çeki 150-50 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
5
Favori
6.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarıdaki mesajlarımda var zaten..
  • mesaj gelen arkadaşlar ,kliksa sitesinde kampanyalar bölümünde çek görünüyor mu acaba, boşuna alışveriş yapmayalım
  • Genele görünmüyor bize gelen sms mesajında link eklenmiş ona tıklayınca Çekler görünüyor. O linki üstteki mesajlarımda verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam
  • Kusura bakma hocam pcden görünmüyor ama mobilden görebildim resmi. Bende durum öyle değil.

Bu arada forum altyapısı bir gün deli edecek beni
  • arkadaşlar çek kişiye özel,ben alışveriş yaptım çek yüklenmedi

mail gelip kullanmayacak arkadaş varsa ,yardımcı olursa sevinirim
  • 2 sipariş verdim sms gelene çek yüklendi diğerinde sms gelmemişti siparişi verirken çek kullandım yeni çek vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 22 Ekim 2015; 15:33:35 >
  • Mail gelipte kullanmayacak oşan varsa ben kullana bilirm arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bérkay

arkadaşlar çek kişiye özel,ben alışveriş yaptım çek yüklenmedi

mail gelip kullanmayacak arkadaş varsa ,yardımcı olursa sevinirim

@Arnold Schwarzenegger nickli arkadaş mail veya tlf mesajı gelmediği halde, yaptığı alışverişinde hediye çeki kazandığını belirtti ama?!?
  • bende aşağıdaki ürünü alacağım, yardımcı olursanız sevinirim
    http://www.kliksa.com/urun/fisher-price-piyanolu-jimnastik-merkezi/980004397
  • bana gelmedi malesef
  • Mesaj gelip kullanmayacak olan var mı?
  • Arkadaslar telefon alacagim. Cek kullanmayacak olan varsa talibim.
  • tüh bee o kadar bekledim araştırdım daha dün samsung evo 850 ssd aldım 50 tl indirimli çok iyi olurdu :)
  • 1149 tl alisveris yapilacak ceki olan arkadaslar varsa alabilirim para karsiligi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi sadece mail yada mesaj gelen hesaplara mı çek yükleniyor? eğer öyleyse çek gelip kullanamayacak olan varsa ben kullanabilir miyim? eşime telefon alakcatım ne zamandır uygun bir kampanya yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banx

arkadaşlar şimdi sadece mail yada mesaj gelen hesaplara mı çek yükleniyor? eğer öyleyse çek gelip kullanamayacak olan varsa ben kullanabilir miyim? eşime telefon alakcatım ne zamandır uygun bir kampanya yoktu.

Malesef konu netleştirilemedi hocam.

Bir arkadaş mail veya mesaj gelmediği halde alışverişi yapıp çekin tanımlandığını belirtmekte,
    bir diğer arkadaş yaptığı alışverişten sonra çek kazanamadığını belirtmekte.

Bir tutarsızlık var malesef, bu sebeple bende yapamıyorum alışverişi, bekletiyorum..
  • Arkadaşlar kesin bilgidir ; mail , sms gelmeyen hesapşa dün işlem yaptık
    1149 tl lik çek vermedi
    Bilginiz olsun

• 200/1000 çek gelmiş ama kullanamıcam.

edit=yanlış anlaşılma olmuş.çeki kazanabilmek için önce alışveriş yapmak gerekiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus_2 -- 23 Ekim 2015; 14:13:52 >
  • Hiçbir tutarsizlik yok
    Kişiye özel kampanya kesin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.