Şimdi Ara

KLEVV Ram alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar klevv diye yeni çıkan çin markası bir ram var, ancak fiyatlarına baktım diğer tanınmış markalar ile nerdeyse aynı.

Sizce bu ram alnınırmı tecrübesi olan varmı?

• Alınabilir sorun olmayacaktır hatta mühendislerinin Microndan ayrılanlar olduğu söyleniyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tanınmamış marka ram alınmaz bence hele fiyatı aynıysa neden tercih edeyim.

Ram kolay kolay bozulmaz ama uyumsuzluk gösterir vaatedilen degerlere çıkamayabilir bu yüzden bilindik marka ortalama veya üstü bilindik çipe sahip ram tercih edilmeli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klev bilmeyenler için söyleyim HYNİX markasının kendi üretimi bellekleridir. alınır, kalitelidir ve kullanılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitesine bakarsan 2015'ten beri faaliyette olan bir firma. Ben de birkaç ay önce ARGB'li M.2 bakarken ismini görmüştüm muhtemelen Türkiye pazarına girmediklerinden fazla bilinmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme için çok teşekkürler arkadaşlar.

• Bütçeyi az biraz zorlayıp en azından misal XPG gibi tanıdık bilindik markaları tercih etmeni öneririm. Ama heyecan olsun dersen KLEVV ile şansını denersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KLEVV, SK Hynix'in alt markası olan Essencore Limited tarafından üretilen bir bellek ve depolama markasıdır. Ancak Crucial RAM'lerde olduğu gibi %100 tek üretici yonga (örneğin Micron) garantisi yoktur. Yine de KLEVV RAM’lerin büyük çoğunluğu Hynix yongalıdır çünkü arkasında doğrudan SK Hynix bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFoster -- 25 Haziran 2025; 2:54:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.