Şimdi Ara

Kled?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu champ beni kendine çok bağladı. İlk defa bir champı çıkar çıkmaz açtım, bir gün boyu spamladıktan ilk defa bir champı main yapmaya karar verdim. Ve şuan gayet iyi oynadığımı da düşünüyorum fakat..

Bu champ da diğer yeni çıkan diğer champlar gibi nerf yiyecek sanırım. Sizce nerf yer mi/nasıl bir nerf yer, main yapan birisinin elo kasmasını engelleyecek bir nerf gelir mi, ne kadar vururlar? Kısacası Kled ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• U suna levele gore menzil gelir.
    Teame verdiği hareket hizi azalir.
    Kledi tekrar cagirma cesaret barinin dolmasi zorlasir
    Bineksiz q cd nerf yer

• bence çok işlevsiz mekaniksz bi hero , son zamanlarda çıkan en yaratıcı kindred
  • yiyecek yiyecek. Garanti nerflenecek şeyleri söyleyeyim mi ama, aklında tut o nerfler gelince hatırlarsın.

Pasife süre gelecek ama 30sn ama 40sn fight esnasında hop skarl gelince 1.5k hp buff. Lane de hop 500hp buff. Çok çok çok saçma. W damage kesin düşürülür late game de sadece BC kasıp full tank giden kled en az 1k vuruyor o W ile. Vi'ın W op olarak kabul edilmişti zamanında ve nerflenmişti Kledin'ki ona kıyasla çok op. Ultinin MS'i biraz azaltılır. Bir de son olarak skar gelince ya da gidince hedef alınamaz oluyor ya, hah işte o sürede şu attığı kanca gitmiyor. Yani Bug oluyor resmen Fiddle'ın W su fizz de olsun fizz E attığında can çekmeye devam edebilsin bunun gibi birşey şuan ve çok saçma. Ayrıca skarl'a bindiği ve indiği o hedef olunamaz süre azaltılabilir çünkü kule altı çok rahat kill çıkartabiliyor bu şekilde.
  • Up

• Nerf yiyene kadar keyfini çıkar. Üstte arkadaşlar belirtmiş zaten. Gelecek nerfleri düşünerek efkarlanma
  • bana çöp gibi geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    10 yıl önce açıldı
    Başyargıç kayle
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teemo Rengar kırmasını hindiye bindirip hero diye çıkarmak da ritodan beklenirdi.

Yasuo , Kindred , Kalista , Bard'ı vs. yapan adamlar kimlerse sadece onlar şampiyon yapsa da oyun çöp herolarla dolmasa keşke.
  • W her türlü yer mesela ama ufak ama fazla. Ulti menzilinde oynamalar olur vs vs.

• yahu çocuk,genç,adam size ne nerf yicek diye sormuş şampiyona sövmüşünüz. Lol daha bitmedi en az 50+ şampiyon daha çıkar bazılarının skilleri veya görüntüleri önceden çıkmış şampiyonlara tabiki benzeyebilir ayrıca riot bu istediğini metaya koyup çıkarabilir ona kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Teemo Rengar kırmasını hindiye bindirip hero diye çıkarmak da ritodan beklenirdi.

Yasuo , Kindred , Kalista , Bard'ı vs. yapan adamlar kimlerse sadece onlar şampiyon yapsa da oyun çöp herolarla dolmasa keşke.

Yasuo ve Kalista'yı yapan adam (CertainlyT, Zyra, Thresh, Darius'u yapıp Morde'yi bufflayan adam) NA'de pek sevilen birisi değil. Ayrıca Kled yeni bir Rioter'ın çalışması. Bence zaman onu da iyi bir tasarımcı yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 14 Ağustos 2016; 11:40:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Teemo Rengar kırmasını hindiye bindirip hero diye çıkarmak da ritodan beklenirdi.

Yasuo ve Kalista'yı yapan adam (CertainlyT, Zyra, Thresh, Darius'u yapıp Morde'yi bufflayan adam) NA'de pek sevilen birisi değil. Ayrıca Kled yeni bir Rioter'ın çalışması. Bence zaman onu da iyi bir tasarımcı yapabilir.

Süper işlere imza atmış niye sevmiyolarmış NA da ?
  • Çok fena nerf yiyecek öyle böyle değil. Early ve mid game de olağanüstü damagei var. Cidden çok fazla vuruyor. Late game de o kadar vuramasa da çok acayip bir tanklığı var. Kendi canı + kalkan + streak. Ulti ile late de baron ve drake kaçırmak zor. Ayrıca çok fena tf ler başlatılıyor ulti ile.

Ayrıca 1 tf de 2-3 defa skaarlı çağırabiliyor. Bu da 4000 candan 12000 can demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 14 Ağustos 2016; 17:30:45 >
  • prolar 2-3 patch oynamadan nerf yemez bence.
  • saçma sapan bir karakter, ıp puan harcayıp alasım var. nerf yiyene kadar free gibi 2 vs 1 girip aldığını gördüm
  • lcsde felan çok iş yapcak bir hero değil ultisi iptal edilmiyor prolar cezalandırır bunu soloq için nerf gelebilir ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

lcsde felan çok iş yapcak bir hero değil ultisi iptal edilmiyor prolar cezalandırır bunu soloq için nerf gelebilir ama

Solo Q'ya göre nerfleseler akali diye bir hero kalmazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

U suna levele gore menzil gelir.
    Teame verdiği hareket hizi azalir.
    Kledi tekrar cagirma cesaret barinin dolmasi zorlasir
    Bineksiz q cd nerf yer

Kendimi alıntılayayım geleceği görmüşüm.

Chaaaaaaaaaarge!!! (R) Range lowered to 3500/4000/4500 from 5000
  • HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Kanser champlar ve op reworklerdendirkanserler ama lore ve oynanis bakimindan bencede farkli sampiyonlar

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

lcsde felan çok iş yapcak bir hero değil ultisi iptal edilmiyor prolar cezalandırır bunu soloq için nerf gelebilir ama

Solo Q'ya göre nerfleseler akali diye bir hero kalmazdi

aga cidden bu akali niye sürekli NA high eloda banlanıyor? imaqtpie'ın her maçında banko ban güçsüz demiyorum oynayan elo kasıyor rahat rahat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.