Şimdi Ara

Klavyeye Bas Bilgisayar Açılsın İYİDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam.benim bilgisayarın iyi bir huyu var.klavyenin herhangi bir tuşuna bastığımda bilgisayar açılıyo.ama bu özelik iyi gibi görünsede kötü.yanlışlıkla bassan bile bil. açılıyo.nasıl olduğunu bilmiyorum.markası DİANA multimedya yardım ederseniz SEVİNİRİM.

• biostan kapanıyor ama nerde oldugunu hatırlamıyorum biraz biosu karıstırırsan bulursun
  • biosta ana menülerden birinde wake up event activity diye bi başlık vardır. mouse klavye modemle falan açılma özellikleri var. oradan kapatabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aeqiss

biosta ana menülerden birinde wake up event activity diye bi başlık vardır. mouse klavye modemle falan açılma özellikleri var. oradan kapatabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: hull

quote:

biosta ana menülerden birinde wake up event activity diye bi başlık vardır. mouse klavye modemle falan açılma özellikleri var. oradan kapatabilirsin

+2 bu yolla çözebilirsin

• quote:

evt buradan halledebilirsin .. benim de bilg. modemle uyarıldığında açılıyordu .. burdan kapatmıştım ..
  • Hatta bazı bioslarda şifre verip o şifreyi girerek bilgisayarı klavyeden açabiliyorsun. Bi kontrol et eğer o özellik varsa o şekildede kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağolun arkadaşlar bi deneyeyim.galiba olur.herkese iyi çalışmalar.
  • acemiysen bios ayarlarını kurcalama pek başına dert alırsın
  • benim eski asus anakartın üzerinde vardı böyle bir ayar jumper ayarı ile klavyeden açılıyordu. anakartın kitapçığına da bak olabilir belki böyle bir şey
  • benimkide telefon çaldıgında açılıodu biostan ayarlayınca düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.