Şimdi Ara

Klavyemin tuşu içeri göçtü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım aynı tuşu fazla kullanmaktan klavyemin "s" tuşu basarken içerde mahsur kalıyor adeta. Tuşu da çıkarıp temizledim ama bir faydası olmadı. Tek tuş için de klavye almak istemiyorum. Nasıl halledebilirim bu nu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 22 Aralık 2006; 16:59:33 >

• tuşun çökmesi altındaki esnek plastikten kaynaklanıyorsa hiç kullanmadığın bir tuşunkiyle değiştir.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: enis1024

tuşun çökmesi altındaki esnek plastikten kaynaklanıyorsa hiç kullanmadığın bir tuşunkiyle değiştir.....

Güzel fikir ama genelde klavyelerin altındaki o plastik kısın BÜTÜN halde bulunuyor, yanı değiştirilmiyor(benim gördüklerimde)

"S" tuşu basılı kaldığına göre çok oyun oynuyon galiba
  • quote:

tuşun çökmesi altındaki esnek plastikten kaynaklanıyorsa hiç kullanmadığın bir tuşunkiyle değiştir.....

+1
  • Sanırım plastikten kaynaklanıyor ama plastik kısmın değiştiğini bilmiyordum. Deniyecem arkadaşlar sağolun şimdiden.

Byted1 arkadaşım aynen dediğin gibi, hergün kardeşimle düzenli PES yapmaktan dolayı önce S ve D tuşları silindi ve sonunda "s" iflas etti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hahahahha at gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: onuraydin

dur atmaaa..önce burayı incelehttp://forum.donanimhaber.com/m_11034264/mpage_1/key_//tm.htm#11107985

müthişsin

• atma bana ver
  • quote:

atma bana ver

tam ben dicektim bunu
  • atarım da yine bedavaya vermem canım sıkldıça yapmak için uğraşıcam zaten.
  • Özel klavye yaptır. Bütün tuşlar bir köprü bağlantı ile S harfine çalışsın. Uzuuuuuun seneler kullan.
  • quote:

aynen katılı yorum
  • alt + 83 bas "S" çıkar onu kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wboylord -- 23 Aralık 2006; 16:17:22 >
  • YA KARDESIM COKMU ZOR YENISINI ALMAK
  • kesin counter oynuyosun s basarak geri gidiyosundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: amendi

YA KARDESIM COKMU ZOR YENISINI ALMAK

demekki zormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: amendi

YA KARDESIM COKMU ZOR YENISINI ALMAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 23 Aralık 2006; 15:18:16 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.