Arkadaşlar sizce klavyemi daha onemli mouse mi hangisini kaliteli almalıyım sizce...
mouse daha önemli bence. gerçi bilgisayarda yaptığın işlere göre bu seçenek değişebilir.
bence ikisininde ayrı bi önemi war ikisinide sağlam bi şey al bidaha klavye mouse derdi uğraşma
tabiki ikiside ama ikisi arasında tercih yap diyorsan fare
Çok oyun oynayan bir insansan ortalama bir klavye + kaliteli mouse işini görecektir, Tabi aynı durum grafik ve tasarım programları gibi uygulamalar için de geçerli. Fakat bilgisayarda genelde dökümanlarla uğraşıp yazı falan yazıyorsan sağlıklı güzel bir klavye + ortalama mouse almanı tavsiye ederim.
Bence en mantıklısı Klavye + mouse Takımlar varya onlardan almak. eger butcen de yeterli ise, microsoft un klavye + mouse takımını almakta fayda var..
Arkadaşım Her ikisininde işlevi farklı ve her ikiside önemli. Optik Mouse ile Multi Media Klavye Al Birer Tane. Uzun zaman derdini çekme.
hem klavyeyi hemde fareyi kaliteli al, hangisi önemli hangisi kaliteli olsun deme, ikiside kaliteli olsun, güzel olsun, ikisininde fonksiyonları farklı, daha sonra keşke ikisinide kaliteli alsaydım demezsin,
Mouse'u optik alma ne varsa toplu mouselarda var.Optikler alıp başını gidiyor zaman zaman :)) Mouse'un kaliteli olması bence daha önemli.
mouse ı optik al klavye yi de rahat yazabilecegin türden benim gibi bilgisayarı aldıgın günden beri aynı klavyeyi kullanma
microsoft set al.ikisininde yeri ayrı.oyun oynayan adam için mause.office prog.kullanan içinse klawye estetiği önemlidir
maus daa onemli..
Bilgisayara hükmedebileceğin 2 yol. Bence ikisinide önemli. Kaliteli bir set almakta fayda var.
ewet bi set alsan iyi edersin ikisi de bilgisayarı yönetmenin iki yolu...
evet bir set alırsan senin için daha iyi olur evde çocuk bebek çok varsa optik mouse alma kendim kullanıcam diyosan optik al
kesinlikle mouse... her ne kadar mecbur olmadıkça mouse kullanmasam da mouse daha önemli...
bende 5 milyonluk klavye war. temizlemek yerine yenisini alıyorum...
bu senin interneti daha çok hangi amaçla kullandığın önemli. bu tür siteler yerine msnde daha çok vakit geçiriyorsan klavyeni kaliteli almalısın. yalnız sadece o dünyada tıkılı kalmayıp başka diyarlara yönlenmek ve birtakım konuları merak edip araştırmak taraftarıysan (ki ben öyleyim) mauseni kaliteli alman şart. çünkü en çok yıpranan o oluyor.
Bana Kalırsa Mouse daha önemli Ben 1 sene kadar önce Microsoft opical mouse ve klavye almıştım. Klavyedeki kısayol tuşları işimi çok görüyo.Ses açma media player açma hesap makinesi gibi bi ton kısa yol tuşu var.Hepsi programlanabiliyo. Mouse da klavye de sorunsuz çalışıyo ama F tuşları (F1 F2 ...) 3 lü gruplandığından başta biraz alışması zor oluyo. Malum her klavyede 4lü gruplanır.Bende bu sıra mouse almayı düşünüyorum.Baya araştırdım Kablosuz mouse ları Ve Logitech in Media Mouse ını almaya karar verdim.Oldukça şık bişey.Ergonomik ve en önemli özelliği Film izlerken ve ya başka zamanlarda mouse ı uzaktan kumanda olarak kullanabilmen.Kullananlar memnun kalmış. MediaPlay Cordless Mouse Diye geçiyo bir bak istersen. Ayrıca alttan ışın da göndermemesi ayrı bir + .Klavye O kadar da önemli değil 5 YTL ye bile yeni Klavye alırsın. Ama Mouse önemli.
Ha bide unuttuğum bişey var. Sakın ama sakın ergonomik aldatmacalı klavyeleri tercih etme.Yok tuşları ortadan 2ye bölünmüş yok çapraz yerleşmiş falan.Yazı yazacaksan çok zor oluyo.Çok kötüüü.Tabi gerçekten ergonomik klavyelere lafım yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme