Şimdi Ara

Klavyem'deki Tuşlara Basılı Tutamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler acilen bir bakın ya 2 haftadır böyle kafayı yicem artık

Klavyeyi alalı 2 ay felan oldu beyler mesela oyundayım tab'a basılı tutup skor tablosuna bakıcam basılı tutuyorum tuşa fakat ekrandaki skor tablosu gidip geliyor yani basıp çekiyormuşum gibi hızlıca sonra aynı durumda başka bir tuşa basıp tekrar tab'a basılı tutuyorum bu sefer normal açılıyor basılı tutuluyor yani.

Mesela beyler adamı ileri doğru hareket ettircem basılı tutuyorum sanki böyle yine bi gidip bi kalıyor bi gidip bi kalıyor hızlıca oluyor bu olay tam aynı şekilde başka bir tuşa basıp tekrar aynı şeyi yapıyorum oluyor .

Kısaca her hangi bir tuşa basmadan basacağım tuş basılı tutulmuyor .

Tab'a basılı tutmak zorundayken hemen rastgele bir tuşa basıp öyle tab'a basıyorum bunun çözümü felan varmıdır ?

• çözebildinmi aynı sorun bende var 4 ay sonra yazıyorum ama
  • Bendede başladı aynı sorun klavye markanız nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furcin

Bendede başladı aynı sorun klavye markanız nedir acaba?

everest rampage kb-01 olması lazım sorunun çözümüde fn tuşuyla q tuşuna bas aynı anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrions

quote:

Orijinalden alıntı: furcin

Bendede başladı aynı sorun klavye markanız nedir acaba?

everest rampage kb-01 olması lazım sorunun çözümüde fn tuşuyla q tuşuna bas aynı anda.

Benimki de aynı klavye, düzeldi sağolasıni.
  • trust gxt 840 myra klavyemde aynı sorun vardı. Aynı şekilde fn+q ile cözüldü. Allah razı olsun :)
  • aynı sorun bendede var beyler bı yardımcı olun klavyeyi kırıcam modeli asus rog flare red switch tuşa basılı tutuyorum sureklı yenılıyor çözümü nedir fn+Q denedım olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLAVYEDE BAZI TUŞLAR ZOR BASIYOR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • T A S H A N T kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar acikken klavyeyi bir sok tak yapin duzeliyor. Bende boyle duzeldi en azindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bendede oldu fn+q tuşuna basıyorum düzelmedi hatsının çözümü varsa bi yardım edermisiniz klavye markası platoon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.