Bildirim
Klavyeli Windows 8 tablet yok mu???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kalkıp mm e gideceğinize bi Google lasanız...
asus un var acer ın var..._____________________________ -
asus tf810 .acer w 510. sony. samsung xe500 ve xe700 . lenova yoga aklima gelenler bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 1 2 4 6 ╚╬╬╣ 3 5 7 -
çok teşekkür ederim. ben de sadece bunları bulabildim fakat hicbirini görme fırsatım olmadı, hepsi online satışta, magazalarda yok. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: eofdred
kalkıp mm e gideceğinize bi Google lasanız...
asus un var acer ın var...
Tavsiye için teşekürler. Mesajımda da link vermistim zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimode -- 28 Eylül 2013; 18:29:32 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: multimode
çok teşekkür ederim. ben de sadece bunları bulabildim fakat hicbirini görme fırsatım olmadı, hepsi online satışta, magazalarda yok.
2. nesiller gelecek o nedenle stok eritmislerdir bu ara almak pek mantikli değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 1 2 4 6 ╚╬╬╣ 3 5 7 -
Dün Vatan Samsung xe500 modelini 1199a indirdi. Fiyat daha da düşer/yeni seriler gelir diye almadım.
Yeni inteller en cok bu modellere yarayacak._____________________________ -
Bi öneride ben vereyim :)
Ben Grundig Duo Tab kullanıyorum. mıknatıslı klavyesi var ayrıca i3 lü modelde s pen de var fiyatı 1.497 tl , 1.197 tl yede celeron ile çalışan modeli var ama celeronda s pen yok. i3 lü olan modelde performans olarak notebooklardan geri kalmıyor._____________________________ ★Asus Z97 TUF SaberTooth Mark S★İntel Core İ7 4790K@4.4 GHz★MSI GTX 1060 3GB GDDR5@192 Bit / Aero ITX OC★
★Corsair Vengeance PRO RED 8 GB DDR3 @ 2400 MHz CL11★Corsair AX760i★Corsair Obsidian 750D★ Logitech G27 ★
★Sony PS4 500 GB★ Xbox One S 500 GB★
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler