Beyler, arkadaşlar:: bu klavyede uzun zamandır oyun oynamıyordum her şey çok güzeldi lakin modern warfere 3 çıkınca açtım her şey güzel ancak yön tuşlarına bastığımda takıldığını farkettim bir tuşa basıldığında basılı olan tuş bir süre sonra işlevini kaybediyor(yani adam ileri giderken duruyor :) veya geri ) pilleri değiştirdim ama düzelmedi aslında bu sorun geçen sene birkere daha olmuştu sonra düzeldi kendiliğinden yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler bu arada markası microsoft
klavyede temassızlık vardır eğer becerebilecek seniz içini açıp tuşların temas ettiği kısımlar var oraları temizleyin .
Sanırım içini açarak temizleyemem fakat hava üflesem olumu acaba tuşların üzerinden
yok bir faydasının olacağını zannetmem klavyeyi ters çevirip arkasından zarar vermeyecek kadar çeşitli yerlerine vurun biraz belki faydası olur .
Yardımlarınız için çok teşekkürler şu anda deniyorum ama bakalım olmazsa yeni bir klavye alcaz artık
Toz kaçmış olabilir.Saç kurutma makinesiye uzaktan zarar vermeyecek şekilde kullabilirsin.