Şimdi Ara

Klavyede USB giriş mi yoksa PS2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klavyelerde usb/ps2 uçlarının bir avantajı var mı varsa hangisi daha iyi? neden?

• Fazla fark olacağını sanmam ama piyasada tek tük kaldı zaten 1 seneye hiç kalmaz

usb al kafan rahat olsun
  • Ne farkı var. portlarım dolu başka şeylerde kullanırım diyorsan bilemeyiz. uzaktan büyük monitör karşısına geçip, yatakta film izlemek, usb kılevye almak için en büyük tercihiniz olmalı.
  • Aralarında bir fark olduğunu zannetmiyorum. Usb uçlu almanızda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha fazla cevap alabilirim

güncel
  • PS2 klavyeler çabuk bozuluyor.
    Çevremde ne kadar bozulan klavye varsa hepsi PS2.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    2001 den beri aynı klavyeyi kullanıyorum PS2 klavye amacıyla kullanınca bişey olmuyor ben bu tepkime hızı farkı var mı onu merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    SPDIF mi Yoksa Optik mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir heves kablosuz klavye aldım herşeyde güzelde oyunda sıkıntı çıkartıyor.Aynı anda bastığım tuş sayısı belli.Bir çok usb klavye ile denedim. Bende güzel bir ps2 girişli klavye arıyorum.Steelseries 6G v2'yi buldum.Açıklamada da şunlar yazıyordu.

Oysa 6Gv2'niz bilgisayarınıza USB ile bağlıysa aynı anda 6 tuşa birden basabilirsiniz. 6 tuş olmasının sebebi de USB bağlantısının maksimum algılayabildiği tuş sayısının bu olmasındandır.
    USB Mİ PS/2 Mİ?
    6Gv2 USB standardına uyumlu olmakla birlikte kutunuzda bir de PS/2 dönüştürücü veriyoruz. Çünkü kesinlikle PS/2 bağlantısı kullanmanızı öneriyoruz. Bu bağlantı sayesinde klavyenizde aynı anda tüm tuşlara da bassanız o lanet olası bip sesini duymayacaksınız. Ayrıca USB bağlantısının kısıtladığı hız ve tepki sürelerinin de üstesinden geleceksiniz.

Steelseris 6Gv2 - Gameekstra.com

• aod.xTA26 kullanıcısına yanıt
    İşte beklenilen bir cevap teşekkürler "FAKAT!"

Sakın ama sakın gameekstra dan almayı düşünmeyin (2 hafta kargo beklemek istemiyorsanız) sakın sakın sakın! Benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke KURT

İşte beklenilen bir cevap teşekkürler "FAKAT!"

Sakın ama sakın gameekstra dan almayı düşünmeyin (2 hafta kargo beklemek istemiyorsanız) sakın sakın sakın! Benden söylemesi

evet ps2 alın hem usb slotunuz dolmamış olur usbye herşey takılırken ps2 ya sadece klavye takılıyor

ve arkadşın dediği tuş meselesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.