Sizlere daha önce yaşamadığım bir sorundan bahsedeceğim;
NFSU2 yükledim yön tuşlarından gaz+sol'a basınca araç hız kesiyor. Gaz+sağ yapınca problem olmuyor. GTS yükledim aynı sorun onda da çıktı. Gazla beraber sola dönüş yapmak istediğimde araç hız kesiyor. Bu sebeple yarışta sonuncu oluyor yükü geç götürüyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
oyunlarla ilgili değil o dostum bende knight online oynadığım zamanlarda oynadıysan bilirsin combo yapmayı kestiği için çok araştırdım, klavyelerin çoğu 3 tuşa basınca kilit yapar. eski sistemlerde 3 tuşa basınca kasa hoparlöründen bip sesleri gelirdi fakat biz ne işe yaradığını bilmeyince zevk alırdık bu olayın adı ghosting/gölgeleme olarak geçiyor. bunun için özel oyuncu klavyeleri var ve bildiğim kadarıyla mekanik klavyelerin çoğunda böyle bir sorun yok
Bendede benzer bir sorun geri+sol a basınca oluşuyor Özellikle bf3 te jet kullanırken çok sıkıntı yaratıyordu, numpad e aldım kontrolleri sıkıntısız şuan
Xykna, öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Ben üç tuşa aynı anda basmıyorum. Sadece gaz+sol'a basınca oluyor bu sorun.
mylord92, benim pc dizüstü olduğu için numpad yok maalesef.