Şimdi Ara

Klavye ve mouse çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar klavye ve mouse hareket etmiyor neden olabilir. İkisinin de ışığı yanıyor fakat hareket etmiyorlar. Windows'u onar dedim olmadı, güvenli modda açtım olmadı. Acronis vardı boot ettim boot etmiyor windows başlıyor direk. Neden olabilir? Lütfen yardım edin

• Donanım hatası sanırsam ve windows onarmakla falan geçmez.
  • anakartında arıza var zannımca. umarım değildir. eğer işletim sistemi kaynaklı değilse.

bu arada onar seçeneğini farklı klavye ile mi yaptın? yoksa girişi kendi klavyende mi yaptın. eğer kendi klavyende yaptıysan sorun windowsta sanırım.

farklı mouse klavye deneyebildin mi? usb mouse ile filan deneme yap istersen.
  • Ubuntu live CD'si vardı onunla denedim çalışıyor ikisi de. Fakat windows yüklerken bu tarih ve saat ayarları kısmına gelince çalışmamıştı. Format atsam yine o kısımda çalışmazsa ya :S
  • klavyeni ve maosu başka yerde deneme sansın varsa dene eger çalışırsa format at derim
  • ubuntuda çalıştıysa donanımsal arıza yok. yeniden windows yüklemen sorunu çözecektir. formata gerek kalmadan çözüm yoku varsa arkdaşlar zaten yardımcı olacaklardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teyology

ubuntuda çalıştıysa donanımsal arıza yok. yeniden windows yüklemen sorunu çözecektir. formata gerek kalmadan çözüm yoku varsa arkdaşlar zaten yardımcı olacaklardır.

arkdaşın dediğini yap eğer çalışmazsa biz burdan çalıştırırız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye de tuş oturmuyor
    13 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.