Şimdi Ara

Klavye ve Fare birkaç saniyeliğine kopup geri geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum, internette gördüğüm neredeyse tüm çözümleri denedim fakat bir sonuca varamadım. Farem her 2-5 dakikada bir birkaç saniyeliğine gidiyor ve geri geliyor. Klavyem 10-15 dakikada bir falan gidiyor geliyor. Dün daha değişik bir şey oldu ve klavye ile fare her 2 saniyede bir gelip gitmeye başladı. Daha sonra birden fare gitti ve klavye çalışmaya başladı. Hiçbir şekilde fare çalışmıyordu. Ben de farenin bağlı oldu USB'yi diğer yerlere taktım fakat çalışmamaya devam etti. Daha sonra klavye ile farenin bağlı olduğu USB'lerin yerini değiştirdim ve yine çalışmaya başladı. Yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeK0 -- 26 Eylül 2020; 8:57:24 >

• Driver varsa kur. yoksa yeni fare alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuazim

Driver varsa kur. yoksa yeni fare alabilirsin.
    Klavye de bozuldu aynı gün, dolayısıyla sorunun fare veya klavyede olacağını düşünmüyorum. Driver, neyin driverı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeK0

Klavye de bozuldu aynı gün, dolayısıyla sorunun fare veya klavyede olacağını düşünmüyorum. Driver, neyin driverı?

Alıntıları Göster
    Farenin driveri. Bazı farelerin kendi driverları olur. ama windows da genel olarak fare driveri vardır. Sürücü hatası varsa orjinal driver kurarak bu problem driver kaynaklı ise çözülebilir. Çözülmezse fare bozuktur. anlamak için fareyi başka bir bilgisayarda denemek en kolay diğer bir metod.
  • anakarttan yada psudan kaynaklıda olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.