Şimdi Ara

Klavye tavsiye 200 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mouse olarak logitech g300s aldım bugün
    kulaklık olarak snopy Rampage SN-RW1 aldım

son olarak klavye kaldı bu mekanik klavyeyi buldum,kahverengi switch ,aslında yurdışından motospeed ck108 alıcaktım ama vazgeçtim, olurya bozulur filan hiç uğraşamam :)

1--https://urun.n11.com/klavye/everest-rampage-blade-r10-siyah-usb-aydinlatmali-oyun-q-mekanik-k-P207854276?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=102_210_3071&utm_term=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canalan31 -- 2 Ekim 2017; 21:26:9 >

• Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, yarın alıcam çünkü :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• 150-200 tl bandında antighosting destekli steelseries apex 100 (150-180tl) yahut corsair k55'e (200-220tl) yönelmenizi tavsiye ederim. bu klavyeler mekanik değiller ancak kaliteliler. olmaz mekanik istiyorum diyorsanız uygun fiyatıyla kaihl switchli zalman zm-k500 (220-250tl) tercih edebilirsiniz.

biraz beklerim diyorsanız yeni duyurulan steelseries apex 150 var, yurtdışı fiyatı corsair k55 ile aynı. muhtemelen ülkemizde de yakın fiyatlarda satılır.
  • Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hocam...

• Canalan31 C kullanıcısına yanıt
    Apex 100 ve k55'e alternatif olarak düşünülebilir. Hangisi daha çok içinize sindiyse onu tercih edebilirsiniz hepsi birbirine özellik olarak benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    30 bin TL notebook tavsiye
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam açıkcası k55 daha çekici geliyor nedenini bilmiyorum ama :) yalnız linkteki ürünle k55 arasındaki farkları bilmiyorum, netten bulamadım kayda değer yorumlar

• Hocan ne aldınız acaba?

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Eski klavyemi kullNmaya devam ediyorum hocam. Net Bilgi alamadığım için satın almadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.