Şimdi Ara

Klavye tasarımında ulaşılabilecek son nokta ; Her tuş altında LCD ekran, Optimus Wireless Keyboard (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almak lazım......zekice ama bende nasıl enerji sorununu çözecekler merak ediyorum....herhalde klavyeyide şarja takacaz....bide dayanıklık olayı var... zor bu iş zor..

“Büyük Stratejistler", “Öğrenilmiş Çaresizlik Mağdurları”, “Yabancı Hayranları”, “Paralı/Gönüllü Tetikçiler", “İdeolojik Zombiler" ve “Duyar Teröristleri” nden cokca var...**
  • ben bunu daha önce düşünmüştüm ama herifler benden önce davranmışlar...
  • fiyatıda nerden baksanız 150-200 dolar olur türkiyedeki kdvli satışıda 300 dolara yaklaşır....... bu sadece benim tahminimdir... çünkü klasmanında rakibi olmazsa fiyatlar uçar. inşallah a4tech logitech mühendisleride işe koyulmuştur. faydalanan biz son kulanıclar oluruz.
    "DÜZELTME"YE "EDIT" DİYEN DİLLERİ EŞEK ARISI SOKSUN
  • Enerji sorunu büyük. Ayrıca resimden anladıım kadarıyla "LCD screen with backlight :)" kullanmışlar, ekstradan güç tüketimi + fazladan ISI demektir bu. OLED ekran kullanabilirler, ancak o kadar gelişemedi OLED teknolojisi.

Hadi hayırlısı diyorum. 4 adet 2300'lük GP pil bunu anca 1 gün keser kanaatindeyim. Kablolu olmalı bence bu.

internet tv, open tv vs.. uygulamalar için de güzel kullanım imkanları düşünülebilir bu klavye ile, helal olsun...

Orjinalden alıntı: faruk

Klavye çok güzel benim bunu alacak param olacağını yani buna ayıracak param olacapını hiç zannetmiyorum.Çünkü bu logileri bile 2 ye katlar fiyat olarak

eh sanırım hani
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.
  • bu klavye çıksın yeni bir sistem parasına satılır herhalde

baksana dostum her tuş altına bir lcd var

valla alırım ama klavyeye hızlı vuran olursa bende onu vururum.

AMD ' den ŞAŞMA ---- 4 Gb kotayı AŞMA
  • bi de buna bakin ;)Das Keyboard

Orjinalden alıntı: xenopain

bi de buna bakin ;)Das Keyboard

özelliğini anlayamadım
    AN7 / Amd 1800+@2400 mhz T-Bred / 2x512 MB DDR400 Kingston / 2*160 GB Samsung SATA (Raid 0) / 128MB Aopen FX5200 (64 bit) / Enermax Enermax EG701AX-VE(W) / 16x LG DVD-rom / Nec 3500A / SkyStar v2.6d / Logitech TrackballMouse / Samsung 757dfx
  • Klavye süper aşmış aşık olmuştum amaa arkadalın dediği das keyboardu görene kadar evet bakıcak tuş yoksa hatırlamak zorundasın :D bence daha dahihane hoş ben bakmadan yazıyorum ama inanılmaz cool bir havası varmış hem daha ucuzdur hemen onu temin etcem :)

Orjinalden alıntı: ***@rmour***

Daha piyasaya ç1kmam1s ki Yani bu 1-2 senede piyasaya ç1kar 1-2 sene sonra da Türkiye'ye gelir.Fiyat1da baya iyi olur.

Zaten Tr'ye herşey 1-2 sene sonra geliyor değil mi, burası Afrika ülkesi ya...
  • hehe ama artık bu olay hızlandı biraz. ivme kazandı daha çabuk gelir olduparçalar. eskiden çok beklioduk. neyse yaw. süper bi aletmiş en azından görüntü olarak harikulade diyebilirim ama bi arkında dediği gibi normal klavyede iş görüo babam...
  • çok güzel bi şeye benziyo ama çok pahalı olsa gerek.. bence gerek yok derim..
  • çok dahiyane her fps nin Splinter celi bitrmeme rağmen adamı yakaladığınızda karşı tarafa silah doğrultara ilerlemeyi tuşu yüzünden yeni keşfettim düşünsenize oyunu açıyorsunuz tuş kombinasyonları anında karşınızda işletim sistemi office ve dahası istenildiğinde yanıp sonerek (nokialardaki tuş kilidi benzeri) + tuş kombinasyonlarını bile öğreten programlar klavye üzerinden olacak ben oyun oynarken (tabii strateji) bazen klavyeyi kenara ittiriveririm bu klavye gelirse üstüne bi streç film gerip iki elimle sarılırm mouse nasıl tutcam ?

...:::Büyüklüğün Ölçütü Mütevaziliktir:::...

Raidmax Smilodon | FSP Blue Storme II 500W | E 6750 | Gigabyte P 35 DS3 | Seagate 400 Gb 16 Mb SataII | Msi X1950 Pro 256Mb/256Bit | Kingstone Hyperx 2X1Gb 2GN(GERCEK 800Mhz) | Asus 1814BLT Sata Dvd RW (Light Scribe) | Creative Live Value 16 Bit | Creative İnspire 5200 5+1 | Air Ties Rt110 | Samsung 961 BF 19" 2 ms LCD Monitor
  • takdire şayan bi icat helal olsun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.