Şimdi Ara

Klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi klavyeyi alırsam alayım tuşa basınca ya basmıyor ya da fazla basıyor oyun oynayamıyorum pcdemi yoksa sorun klavyedemi? formatıda yeni attım.

• Tüm klavyelerde öyle mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Evet yani aldıgım klavyelerde öyle.Degiştiriyorum yine aynı sorun.Şuan kullandıgımda aynı basınca bazen yazıyor bazen yazmıyor fazla yazıyor oyun oynanmıyor bunuda degiştiricem markası cyber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiXMaRKo

Evet yani aldıgım klavyelerde öyle.Degiştiriyorum yine aynı sorun.Şuan kullandıgımda aynı basınca bazen yazıyor bazen yazmıyor fazla yazıyor oyun oynanmıyor bunuda degiştiricem markası cyber.

Kaliteli bir marka alın. Eğer aynı sorunu yaşarsanız bilgisayarındandir.

Bkz kaliteli markalar : logitech, a4tech

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Saten a4 tech x7 almayı düşünüyordum belki saglam çıkar diye aldım ama çıkmadı.Kalite olarak everest,msi,logitech den hangisi iyidir ?
  • MiXMaRKo M kullanıcısına yanıt
    x7de sorun yasadıysanız sorun bılgısıyarınızdadır boşa yenı klavye almayın cunku bir şey degişmicek.Belki yüklediğiniz windows sürümü bozuktur onu degistirmeyi deneyin
  • Hayır.Geçen aldıgım cyber klavyesini belki saglam çıkar diye almıştım ama çıkmadı.İade ettim.Şuan eski klavyeyleyim bundada aynı sorun var.A4 tech x7 almayı düşünüyorum ama logitech,msi vb. gibi markalardan hangisi daha kalitelidir diye sormuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiXMaRKo -- 2 Kasım 2015; 17:13:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.