Bildirim
Klavye sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tüm klavyelerde öyle mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet yani aldıgım klavyelerde öyle.Degiştiriyorum yine aynı sorun.Şuan kullandıgımda aynı basınca bazen yazıyor bazen yazmıyor fazla yazıyor oyun oynanmıyor bunuda degiştiricem markası cyber. -
quote:
Orijinalden alıntı: MiXMaRKo
Evet yani aldıgım klavyelerde öyle.Degiştiriyorum yine aynı sorun.Şuan kullandıgımda aynı basınca bazen yazıyor bazen yazmıyor fazla yazıyor oyun oynanmıyor bunuda degiştiricem markası cyber.
Kaliteli bir marka alın. Eğer aynı sorunu yaşarsanız bilgisayarındandir.
Bkz kaliteli markalar : logitech, a4tech
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saten a4 tech x7 almayı düşünüyordum belki saglam çıkar diye aldım ama çıkmadı.Kalite olarak everest,msi,logitech den hangisi iyidir ? -
x7de sorun yasadıysanız sorun bılgısıyarınızdadır boşa yenı klavye almayın cunku bir şey degişmicek.Belki yüklediğiniz windows sürümü bozuktur onu degistirmeyi deneyin -
Hayır.Geçen aldıgım cyber klavyesini belki saglam çıkar diye almıştım ama çıkmadı.İade ettim.Şuan eski klavyeyleyim bundada aynı sorun var.A4 tech x7 almayı düşünüyorum ama logitech,msi vb. gibi markalardan hangisi daha kalitelidir diye sormuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiXMaRKo -- 2 Kasım 2015; 17:13:11 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X