Merhaba arkadaşlar size sorunumu detaylı bir şekilde anlatıcam klavyemin hiçbir sorunu yok tek sorunum aşşağıdaki resimdeki anlatıcağım gibi
kırmızı ile gösterdiğim bölge ile mavi ile gösterdiğim bölge shift tuşuna bastığım zaman kırmızı ile gösterdiğim bölgedeki tuşlar haricinde tüm tuşlar büyüyüp küçülebiliyor.........! Bunun kaynağı nedir.... lütfen yardımmm
klavyenin kartında bir sorun olabilir. veya sen klavyenin bilgisayar ayarlarını değiştirmişsindir.
Sorunu çözdüm Evde bulunan yedek F klavyenin tuşlarının yerlerini değiştirerek hallettim Sıfır klavyem oldu :)
KARDEŞİM NASIL YAPTIN AYNI SORUN BENDEDE VAR ACİL SÖYLERMISIN NASIL YAPTIGINI
quote:
Orijinalden alıntı: furkansaygi
KARDEŞİM NASIL YAPTIN AYNI SORUN BENDEDE VAR ACİL SÖYLERMISIN NASIL YAPTIGINI
2 senelik konuyu hortlattın :D
oguz298
kullanıcısına yanıt
kardeşim cok acil be kafayı yıcem sımdı delırdım nasıl yaptın bı anlat ya
quote:
Orijinalden alıntı: furkansaygi
kardeşim cok acil be kafayı yıcem sımdı delırdım nasıl yaptın bı anlat ya
konu çözümsüz bence :D silinmesi gerek yoksa cok adam gelir yardim diyerek
Merhaba bendeki sıkıntı da benzer, ve hiçbir yerde çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sağ shift ve sol shift tuşlarının farklı harfleri büyütmesinden çözüm bulamadım. caps lock açıkken yine tüm tuşlar büyük olabiliyor ancak shift'e basınca sorun oluyor. Şöyle ki:
Yani sağ shift ve sol shift birbirinden bağımsız bir şekilde kafasına göre çalışıyor ve farklı harflere etki ediyor. Böyle bir sorunu ne gördüm ne duydum. Driver güncellemesi yaptım, kaldırdım, tekrar kurdum, format attım çözemedim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme